Ingrediente 12 briose:
300 g faina integrala de grau
300 ml lapte vegetal (eu am folosit marca Joya, lapte de soia)
1 pliculet praf de copt
1 pliculet zahar vanilat
7 lingurite zahar brut
5 linguri ulei de masline extravirgin
40 g nuca de cocos fulgi de la SanoVita
Am mestecat ingredientele in vasul robotului Kenwood Chef Titanium cu accesoriul special pentru prajituri. Cand am obtinut un amestec omogen, am turnat in formele de briose, iar la mijloc am pus 1 capsuna sau 2 visine. Le-am dat la copt cam 20 minute, la foc mediu.
Dupa aceea, le-am glazurat cu ciocolata amara (vegana, de post) si le-am dat la rece cam 2 ore.
Au iesit genial si sunt extraordinare la o cafea.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Ti-a placut? Spune-mi! Imi vei face ziua mai buna.
Nu ti-a placut? Spune-mi! Poate voi imbunatati ceva.
Multumesc! Zambeste! Astazi e o zi frumoasa! :)