9 august 2016

Site-urile mele preferate pt carti

Una dintre marile mele pasiuni este cititul, pasiune pe care mi-a insuflat-o tatal meu pe la 9-10 ani.
De atunci cumpar carti si am o biblioteca personala bogata, de care sunt mandra pentru ca am achizitionat-o cu banii mei, nimeni nu a platit pentru asta, fie ca erau banii de alocatie sau bani din premii la concursuri scolare, bursa de studiu si de merit ca eleva si studenta, apoi banii din salariu.

Acum cativa ani, am descoperit Elefantul :) Imi place ca au reduceri dese, uneori suplimentare la cele deja existente pe site si, recent, si transportul prin curier este gratuit. 

Apoi Libris, il ador de mult, pentru ca are reduceri constante si transport gratuit, prin curier, oriunde, indiferent de valoare. Cred ca detin monopol la acest aspect, cel putin pana inainte ca Elefantul sa aplice aceste oferte de transport gratuit.

Al treilea magazin preferat este EMAG, deoarece are multe oferte si chiar daca transportul nu e gratuit, ai posibilitatea ridicarii din magazin, caz in care nu mai platesti transportul. Desigur, e avantajos pt cei care locuiesc intr-un oras cu showroom EMAG

Apoi, Nemira. E un vechi prieten. Nu imi place cand platesc taxa de transport, dar uneori au cadouri la orice comanda si merita. Alteori, ofera si transport gratuit. De exemplu, perioada aceasta, au reduceri de pana la 75%. Daca esti fan SF, merita. Cartile lui Stephen King sau George RR Martin, Dick sau Simmons te fac sa salivezi :)





#booklover #gaudeamus #nemira #libris #emag #elefant