4 decembrie 2017

Cadoul ideal de ziua mea

Este pentru a doua oara cand aud de Asociatia Little People Romania. Au avut o campanie acum un an, cred, împreuna cu Lidl unde pentru jucariile sau rechizitele cumparate se dona un leu pentru copiii bolnavi de cancer. Am cumparat si eu cateva lucruri pentru a sustine aceasta cauza. 
Ii multumesc Alexandrei Popa, studenta mea, care mi-a dat aceasta idee de a-mi darui ziua de nastere in favoarea unei cauze.
La inceput de an 2018 este ziua mea de nastere si m-as bucura ca cei care ar vrea sa imi daruiasca ceva sa daruiasca pentru aceasta cauza. Si 10 lei conteaza pentru acesti tineri.
Dedic aceasta campanie varului meu pe care l-am pierdut in 2003 din cauza acestei necrutatoare boli, bunicii pe care nu am cunoscut-o și prietenului Flavius Policala, care a plecat, recent, dintre noi. 
Cand cineva ne paraseste, suntem pusi in fata efemeritatii noastre si realizam ca tot ceea ce avem este PREZENTUL, clipa de fata, aici si acum. Restul nu mai conteaza. Sa nu irosim ceea ce avem si sa le spunem celor dragi cat de mult inseamna pentru noi si sa le multumim pentru ceea ce sunt. 
Fiti sanatosi si daruiti dragoste si zambete in jurul vostru!


Eu, dupa donarea coditiei pentru femeile cu cancer mamar


Daca vrei sa faci acelasi lucru de ziua ta, intra aici http://galantom.ro/

Milkshake vegan cu mere si fulgi de ovaz

Stim cu totii ca e bine sa mancam mere, dar uneori nu avem chef de rontait, asa ca acest milkshake vegan este perfect.

Ingrediente 2portii
2 mere medii
3 linguri cu varf de fulgi de ovaz (optional, daca nu doriti consistenta)
2 lingurite de scortisoara
2 cani lapte vegetal (400 ml)
4 curmale uscate pt a fi mai dulce

Se pun in blender si se mixeaza bine, apoi se servesc la un film de Craciun :)

Pofta buna!