2 ianuarie 2018

Bilantul anului 2017 pentru mine - Prima parte

Uneori luam lucrurile de-a gata si uitam sa ne bucuram pe deplin pentru ceea ce ni se intampla. 2017 a fost un an bun in care am invatat multe si mi s-au intamplat lucruri bune. In plus, i-am avut alaturi pe toti cei dragi mie si asta conteaza cel mai mult. 

In ianuarie 2017, mi-am stabilit provocarea Goodreads: 100 carti citite in 2017, ceea ce s-a si realizat. Daca vreti sa imi fiti prieteni pe Goodreads, ma gasiti aici

Tot in ianuarie, am facut si prima comanda Loot Crate, datorita cumnatei mele din Italia care ne-a ajutat cu intermedierea, deoarece Romania nu este pe lista tarilor in care se livreaza. 

Am donat la Bursa Binelui pentru copiii fara parinti. 

In februarie 2017, am mers la Liceul Dimitrie Filisanu din Filiasi pentru promovarea ofertei FEAA. Ca absolventa a acestui liceu, nu pot decat sa imi exprim recunostinta pentru educatia primita si sa ma mandresc cu un astfel de liceu. 

In aceasta luna, am inceput Kindness Challenge pentru mine, in primul rand. Am deciz ca zilnic sau macar saptamanal, sa fac un act de bunatate, sa dau ceva comunitatii, oamenilor, unei cauze, sa ajut intr-un fel sau altul. Am inceput cu donarea coditei catre Fundatia Renasterea pentru femeile cu cancer mamar. 

De la jumatatea lui februarie, scriu aproape zilnic pe blog. 

In martie 2017, mi-am reinnoit abonamentul la Harap Alb Continua, revista de benzi desenate romanesti pentru ca merita si cred in acest proiect. 

Pe 1 martie, am castigat o invitatie la concertul cu Loredana Groza in Craiova. Deoarece am fost doua castigatoare, fiecare a avut o invitatie pentru o singura persoana. Ca atare, am cautat-o pe cealalta doamna pe Facebook si i-am daruit invitatia mea. M-am simtit extraordinar. Am scris pe blog si am etichetat-o pe Loredana Groza pe Twitter. Am vazut dupa 2 zile ca, impresionata de gestul meu, imi oferea posibilitatea sa vin la concert gratuit. 

Am participat la Targul Gaudeamus in Craiova, targ pe care nu il ratez in niciun an si mi-am cumparat cateva carti. Despre strategia mea la acest targ, puteti citi aici

In martie, am primit si primul nostru colet Loot Crate, iar unboxingul a scos copiii din noi :) Tot in aceasta luna, am participat la Spring Super Blog, editie unde am castigat un kit ADN de la Momondo, Premiul I la Swiss Solutions

Pe 8 martie, un reprezentant Farmec a venit personal sa imi ofere produse cosmetice si un voucher Farmec, cu ocazia deschiderii magazinului Gerovital din Craiova. A fost o surpriza si un cadou foarte frumos. 

Am fost pentru prima data la Teatrul Colibri si l-am vazut pe Marcel Iures in Furtuna. Am avut, de asemenea, o editie muzicala a Cercului de Marketing. 

Aprilie 2017
Am avut editia aniversara a cercului de marketing (2 ani) si tot in aceasta luna, studentele mele au castigat Premiul I la Sesiunea de comunicari stiintifice studentesti de la Timisoara (sectiunea master) si Premiul Special la sectiunea licenta. Nu am putut sa le fiu alaturi, iar Andreea imi lasa un mesaj foarte frumos pe Facebook: Profa, ne pare rau! Nu am luat decat Premiul I :) Ce cadou mai frumos poate exista? Multumesc fetelor! (Alexam Andreea, Mada si Anca).

Am fost invitata la deschiderea Starbucks in Electroputere Mall si am simtit atmosfera primitoare a gazdelor si aroma de cafea

Aprilie a fost si luna vinului: am castigat cateva sticle de vin Beciul Domnesc cu aceasta postare si am participat si la o degustare de vin la terasa Planters din Parcul Nicolae Romanescu. 

Se naste ideea Clubului de carte - Vocea Cititorului Craiovean. 

Mai 2017 a fost o luna plina: Gala SuperBlog la Mamaia, timp de 2 zile, prima editie a clubului de carte Vocea Cititorului Craiovean, o noua editie a Cercului de Marketing, unde am strans donatii (jucarii, carti) pt ziua copilului, am participat la concursul Cea mai buna idee de afaceri cu trei echipe minunate de la Filiasi (plus studenti FEAA). 

Am primit kitul ADN de la Momondo si am descoperit ulterior ca sunt 45% italianca/grecoaica. Laurentiu a lansat prima carte pe Amazon - Embers of Atlanta. Talentul lui de grafician se poate vedea si la editarea revistei Cronica Studentului FEAA Craiova.

Tot in mai, am fost invitata la Craiova 2.Online in calitate de blogger.  

Iunie 2017 a fost luna plimbarilor cu studentii: Targoviste si Suceava (unde fetele de la master au luat Premiul pt originalitate). Au fost doua experiente extraordinare: timpul petrecut cu fetele pe tren, in camerele de camin si colindand strazile celor doua orase sunt momente care ocupa un loc aparte in sufletul meu. 



De Rusalii, am fost din nou la Crama Avincis, atrasa de ospitalitatea sotilor Stoica si de frumusetea locului. Tot in iunie, am fost pentru prima data la Opera - Pescuitorii de perle si mi-a placut. 

Am organizat a doua editie a clubului de carte Vocea Cititorului Craiovean

Am inceput sa scriu cartea de dezvoltare personala - Scrisori pentru studentii mei. 

In perioada ianuarie-iunie, revista Cronica Studentului a aparut lunar, datorita colaboratorilor si scriitorului si graficianului Laurentiu Badea, care se ocupa de editarea revistei.

In curand si partea a doua :)