21 mai 2020

Sa sustinem antreprenorii locali!

Intotdeauna am vrut sa sustin producatorii locali și cu atat mai mult acum, în perioada aceasta. De aceea, cand am aflat de dulceata de capsuni Veronica, o dulceata artizanala si naturala, mi-a atras atentia. În plus sortimentele par inedite: dulceata de capsuni cu Pinot Noir si condimente si dulceata de capsuni cu busuioc fara zahar. 

Dulceata Veronica are mai multe atuuri: este naturala, este locala, este inedita, are o poveste pe care o puteti gasi pe site și are sortimente fara conservanti si aditivi. Eu una am resimtit pasiunea pusa in toate elementele care tin de mixul de marketing al produsului. De exemplu, sortimentul de dulceata cu pinot noir. De cate ori ai ocazia sa consumi o astfel de dulceata? Naturala, locala, inedita. Mixul de condimente imi aduce in memorie nostalgia serilor cu vin fiert (scortisoara, anason, cardamon). 

Pentru cei care prefera dulceata fara zahar, sortimentul cu busuioc este sanatos si gustos. Eu sunt vegana si imi place sa pregatesc clatite sau sa fac sandwichuri cu unt de arahide si dulceata de capsuni. De aceea, daca vrei sa te rasfeti si, in acelasi timp, sa sustii producatorii locali, e o ocazie buna sa iei un sortiment inedit pentru tine sau sa il faci cadou cuiva drag. Ma si gandesc la sortimentul cu Pinot Noir sau la acesta, fara zahar. Pentru aceste sortimente, e clar ca exista pasiune in spate, entuziasm, dorinta de a satisface clientul si de a aduce pe piata un produs de calitate. 

Traim vremuri in care e important sa avem grija de noi, sa fim atenti la produsele alimentare sa fie cat mai naturale, sanatoase, fara aditivi si conservanti. Iar dulceata de capsuni este un astfel de produs, mai ales ca aceste fructe sunt foarte sanatoase, fiind bogate in vitamine si minerale. Si daca, astfel, putem ajuta un antreprenor local, este win-win, pentru noi, dar si pentru economia locala.