4 iunie 2016

Traieste fiecare clipa cu farmec!

Am primit de la Farmec mai multe mostre de creme și geluri pentru protecția împotriva razelor soarelor sau pentru după sesiunea de plajă/soare, mers ca disperatul prin oraș, în arșița amiezii.


Cei mai mulți cred, poate, în mod eronat, că aceste produse se pot folosi doar la mare și doar vara. În realitate, acesta este doar unul dintre miturile nesănătoase. Ar trebui să ne protejăm mai multe împotriva razelor nesănătoase ale soarelui. Și nu doar pentru că îmbătrânește pielea și faci riduri sau te arzi și apoi suferi (am pățit-o, știu ce vorbesc).
Am folosit aceste creme și îmi place textura lor. În plus, am încredere în Farmec, este un produs cu istorie, un brand românesc și, foarte important, oferă calitate la un preț foarte mic.
Pentru persoanele cu tenul alb, este indicată folosirea unui factor de protecție cât mai mare, SPF 50 sau produse pentru copii, în cazul în care vă aflați undeva, unde nu se găsește cu SPF 50.
Nu trebuie să folosești astfel de creme doar când e soare sau să crezi că dacă ești o persoană cu tenul mai ânchis, nu ai nevoie. Acum câțiva ani, am fost companie pentru o franțuzoaică, prin Craiova.... era o căldură insuportabilă. Mi-a plăcut că franțuzoaica nu avea nicio treabă...își scotea crema pentru protecție din geantă, se dădea pe maini, fata, gat. Femeia se gandea la sanatatea ei si foarte bine!
Cati dintre noi facem asta?
Recent, mi-am scos o alunita, am scris despre asta aici. Din fericire, nu a fost nimic grav, dar am foarte multe alunite pe corp care trebuie monitorizate de 2 ori pe an. Poate spuneti ca nu se face suficient, dar sunt foarte multe surse de informare, mai trebuie sa vina si din partea noastra. Poate va spuneti ca e scump sau mai stiu eu ce. Daca esti asigurat, poti sa mergi si la o clinica privata si nu vei plati nimic (daca medicul are contract cu casa de sanatate).
Asa ca nu amana! Verifica-ti alunitele! Informeaza-te si cumpara crema cu factor SPF cat mai ridicat.
Nu mai e la moda bronzul, nu faci decat sa ai o piele arsa si imbatranita! Gandeste-te la tine si sanatatea ta!