29 mai 2017

Ce noroc sa te afli in capitala

Saptamana aceasta, in Craiova, au loc Zilele Craiovei, ceea ce ma face sa invidiez bucurestenii pentru ceva si mai interesant. Intotdeauna provincia va fi geloasa pe bogatia de evenimente care au loc in Bucuresti.

Intre 30 mai si 5 iunie, in Bucuresti, are loc a saptea editie a Festivalului International de Statui Vivante, intrarea fiind gratuita. Mi se pare fascinant sa fii o statuite vivanta, adica un actor atat de bun, incat, ore intregi, sa nu te misti, sa fii asemeneni unei statui.


Tu ce parere ai de statuile vivante? Mai multe poze fascinante pe pagina de Facebook a festivalului.

Platforma cititorului dependent - Goodreads

Daca iti place sa citesti, sunt sigura ca ai un cont de Goodreads, iar daca nu ai, trebuie sa iti faci. Imi place foarte mult aceasta platforma, deoarece ai posibilitatea sa iti faci prieteni din toata lumea, care au aceeasi pasiune ca tine, poti sa ai un profil de autor, tii socoteala cartilor citite, poti sa iti setezi un obiectiv al numarului de carti citite, sa faci recenzii la carti si multe alte optiuni. 


Daca vrei sa ma gasesti pe Goodreads, profilul meu este aici

Prietenul meu, Laurentiu, are chiar un cont de autor, ceea ce mi se pare foarte cool. Are 4 carti in engleza, dintre care 3 sunt si in romana. 

3. Cel mai mic spiridus (poveste ce Craciun, dedicata mie)

Daca va plac sau aveti critici, Laurentiu s-ar bucura de orice review. Multumim!

Ultima lansata este pe Amazon - Embers of Atlanta. Puteti vedea daca va place, accesand look inside. Orice review ajuta. Multumim!