27 mai 2017

Craiova2.Online - despre blogging si social media

Am avut placerea sa fiu invitata ca speaker la acest eveniment si am spus DA, fara sa stau pe ganduri si fara sa intuiesc o raceala cu febra, dureri in gat si tuse :) Evenimentul a avut loc pe 26 mai la Craiova, sediul INCESA, si a avut ca speakeri oamenii din copacelul de mai jos :)


Daniel a vrit sa creeze ceva buzz prin teasere, asa ca ne-a rugat sa ne filmam si sa spunem cateva cuvinte inaintea evenimentului. Inregistrarea o vedeti mai jos:


Nu va speriati daca va pun la final sa dati click pe blogul meu si nu merge :) Sunteti deja pe blog, deci e ok. E o problema tehnica, momentan. 

Din pacate, am ajuns la eveniment la ora 14, deoarece am avut curs la universitate si nu am putut sa plec. Am prins putin din Marius Matache, desi as fi vrut sa nu il ratez, am prins-o pe Andreea Melinescu de la care am retinut trei chestii faine; M3ly-joker sau ceva de genul (mi-a placut), Floraria April cu care fostul meu student Catalin Marica a avut o colaborare (#lumemica) si #instacraiova. Foarte tare! Mi-a placut si povestea cu revistele italiene! :)

Apoi am vorbit eu si apoi China Birta, despre care no comment. Omul e bun in ce face, deci nu are nevoie de alte laude :) 

Cred ca am depasit un pic timpul, nu mai stiu exact, dar cand pui un om sa vorbeasca de pasiunea lui, e greu sa il opresti. Inainte de a fi blogger, sunt om (prof, iubitor de carti, filme, iubitor de oameni frumosi si de CSR). Cand spun chestia asta cu om-blogger, ma gandesc mereu la Emil Calinescu (Emil, uite link, stiu ca te bucura). 


Am vorbit multe, s-a incins si proiectorul, semn sa inchei mai repede :) si am dat si cateva sfaturi din experienta mea de prof si blogger tinerilor prezenti la conferinta. Va las cateva dintre ele aici:

uCe vrei să te faci când vei fi mare? Ești deja mare J Răspunde și luptă pentru visul tău
uNu lăsa pe nimeni să îți taie aripile și dă-ți palme dacă te sabotezi singur
uÎntreabă, oricât de stupid ți s-ar părea!
uMulțumește și fii recunoscător pentru toate lucrurile bune care ți se întâmplă, indiferent cât de mărunte îți par!
uDacă vrei ca viața să te copleșească prin darurile oferite, nu uita să dăruiești mai întâi! 

      Feed-back-ul primit dupa conferinta de la Xaara Novack si Andreea Popescu mi-au intarit convingerea ca lumea e plina de oameni minunati. Le multumesc fetelor pentru feed-back si astept sa ne mai intalnim si cu alte ocazii! Sunt o introvertita, asa ca m-am regasit in articolul de pe blogul Xaarei. :) 

Am vorbit si despre urmatoarele, daca vrea cineva sa fie la curent: 

     Toate au inceput ca proiecte pentru studentii si absolventii FEAA Craiova, dar, intalnind oameni interesati si interesanti din afara FEAA sau chiar din afara Craiovei, am acceptat intotdeauna si invitati.