1 iunie 2017

Au venit rezultatele ADN de la momondo

Pe 16 mai, am chemat curierul sa vina sa preia testul ADN, pe 18 mai, am fost anuntata de Ancestry DNA ca a ajuns, la o saptamana era in laborator, apoi in stadiul de procesare si pe 29 mai, a venit si rezultatul. Deci 11 zile la ei, doua saptamani in total. E un termen mai mult decat rezonabil.

Se pare ca originile mele etnice sunt in Italia și Grecia (47%) si 36% in Europa de Est. Un total de 88% in Europa spune despre mine cat de europeana sunt :) Restul de 12% sunt plasate in Asia.


Am gasit si vreo 54 de verisori, o persoana cu gradul High (ridicat). Coincidenta face ca o cheama Pasarin si pare asa, ca o gluma :) Nu i-am contactat, desi as putea :) 

Altceva funny este ca am dat cautare pe Amazon dupa numele Puiu (incercasem sa postez o carte) si am dat de Storia di Puiu :) Se pare ca e o carte pentru copii in Italia si Puiu e numele personajului. 

Probabil ca, daca platesti pentru family tree si il faci cum trebuie (exista si un trial, dar cardul trebuie sa il pui pe-acolo si mi-a fost lene), posibil sa mai gasesti rude, desi nu stiu cati oameni fac acest test. Poate ma gasesc ruda cu bloggerii castigatori, asa ca dati de veste :) Dana, Dorina  si restul care mai sunteti :)

A fost distractiv, mai ales ca am petrecut 2 luni în Italia în 2015 si am ramas cu sentimentul de acasă, mai ales la Milano. Așa că, poate stie saliva mea ceva :) Jesus, ce aiurea suna. Pentru cei care nu stiu, testul ADN a fost dintr-o proba de saliva, care a calatorit pana la sediul din Irlanda, din cate am inteles. Coincidenta face ca saptamana asta, am vorbit la telefon cu un domn din Dublin, pentru a oferi o recomandare unei studente. Lume mica si plina de coincidente. 

Astept sa vad ce le-a iesit colegilor mei bloggeri :)

Multumesc momondo pentru premiu. Il apreciez! Mi-as fi dorit eu stickerul de la voi, in loc sa il lipesc pe proba ADN, dar, banuiesc ca a fost pentru o cauza nobila - reducerea asteptarii :)