3 martie 2017

Cum sa cumperi la cel mai bun pret la Gaudeamus


Anii trecuti, obisnuiam sa cumpar in mod impulsiv de la targ, pe principiul ca aici ar ajunge reducerile. Apoi, ajungeam acasa, cautam pe net si descopeream ca sunt mai ieftine online.

Asa ca, anul acesta, am aplicat strategia celor 2 ZILE:
1. prima zi in care vizitez targul este a doua zi, pentru ca prima este de obicei mai aglomerata, venind multi curiosi
In Craiova, Targul are loc intre 1-5 martie. Asa ca, am decis sa merg ieri. Am vizitat toate standurile si am memorat principalele 10-12 titluri care m-au interesat, precum si preturile lor aproximative. Daca nu ai memoria vizuala foarte buna, banuiesc ca poti sa iei notite sau sa faci poza cu telefonul.

Ajunsa acasa, mi-am notat pe hartie ceea ce am memorat si am inceput sa caut pe net preturile lor: eu ma uit pe Emag, Elefant, Nemira, Libris, Okian (pentru carti in engleza).

Am realizat ca unele titluri le pot gasi mai ieftine pe internet, iar altele sunt epuizate cam peste tot, deci targul e o buna ocazie sa procuri acele titluri.

2. Astazi, am vizitat targul pentru a-mi achizitiona cartile de pe lista scurta, incadrandu-ma in bugetul pe care mi l-am stabilit.

M-au atras mult Editurile Paladin si Arthur, Nemira si All.
Am cumparat Metro 2033 care sta la baza jocului, Dr. Bloodmoney de Philip K. Dick, Din intelepciunea lui Tyrion Lannister de George RR Martin si o carte de specialitate - Creativitatea in publicitate.

La Nemira, puteti folosi un voucher de 20% extrareducere - NEMIRA20.

Tu ce carti ti-ai luat? Au fost mai ieftine decat in magazinele online?
Oricum ar fi, te feilcit daca ai vizitat Targul! :)

Lectura placuta!