28 ianuarie 2018

Fa bine daca vrei sa fii bine!

Traiesc dupa principiul sa faci bine, daca vrei sa fii bine si chiar mi se intampla lucruri bine de cand am inceput sa donez constant haine, jucarii, carti sau bani catre diverse cauze. Am inceput in 2017 cu donarea parului pe care l-am tuns catre femeile bolnave de cancer mamar care au nevoie de peruci, am donat pe Bursa Binelui, mi-am daruit ziua de nastere pritr-o alta platforma pentru a ajuta cauza unui ONG care lupta pentru copiii bolnavi de cancer. 

Sunt cadru didactic, dar prima categorie spre care ma indrept atunci cand vreau sa donez este Sanatatea, deoarece, daca esti sanatos, poti avea speranta sa reusesti. Fara sanatate, totul e pierdut. 

Provocati de campania lansata pe Blogal Initiative, am dat cautare dupa proiectele din rubrica Sanatate pe platforma Bursa Binelui si am luat-o de la coada spre cap, deoarece imi place sa incurajez si sa cred ca cei din urma vor fi cei dintai. M-a impresionat cauza copiilor nevazatori si am decis sa sustin aceasta cauza, donand si eu o suma modica. 

Unde-s multi, puterea creste, asa ca te invit si pe tine sa iti sustii cauza favorita cu sume modice ca 5 lei sau 10 lei. Putem renunta la tigari sau sucuri daunatoare sau chiar la o iesire in oras sau la cinema pentru a face un bine. Donatiile individuale sunt importante deoarece pot face diferenta in societate. Multi oameni care doneaza sume mici de bani pot face ca lucrurile sa se miste. 

Lasa-ti amprenta pozitiva!