17 ianuarie 2018

Delicii vegane si sanatoase de la Ambrozia

Ambrozia este o afacere locala si singura fabrica vegana, din cate stiu. Imi place ca produsele lor sunt naturale, fara aditivi, conservanti. Unele sunt fara zahar, altele fara gluten si le putem gasi in categoria: biscuiti, crackers (un fel de saratele de fapt), tort de biscuiti, coltunasi populari, bautura calda aromata. 

Preturile sunt cam intre 5-8 lei/produs, mai putin Choco Vegan Masala (o bautura aromata), care este 14 lei. Am comandat cam tot ce au aveau pe stoc, 1-2 produse din fiecare sortiment. 

Ce nu aveau pe stocul lor, am completat cu produsele lor de la Farmacia Tei. In felul acesta, am luat produse Ambrozia de 250 lei :) Am zis ca tot platesc transportul si suntem 2 vegani in familie. 

Prima oara, am gustat produsele lor de la 5 to go Craiova (ne-a servit cineva), apoi din dm Craiova, unde nu au foarte multe produse (au fost cadou de ziua mea pe 5 ianuarie). 

Antreprenor local, produse vegane, naturale si sanatoase si, in plus, si ieftine? Da. Gasesti la Ambrozia. 

Pana acum am testat tortul de biscuiti, care este foarte aromat, dar mi-a placut. Aceleasi condimente se gasesc si in Choco Vegan Masala, dar acesta nu a fost pe placul papilelor mele. Poate nu am facut eu cum trebuie. Mai incerc.

Mi-au placut biscuitii cu cacao si alte mirodenii, fara zahar adaugat, dar si turta dulce. Cumva, biscuitii mi se par ca au un gust de turta dulce mai intens decat turta dulce, dar imi plac amandoua. 

Trufele vegane mi se par bune si energice si par deluxe :) 
Daca aveti vreo curozitate, intrebati. Eu mi-am propus sa le incerc pe toate ca sa stiu ce imi place si ce nu, pentru viitoare comenzi. Nu avem toti aceleasi gusturi.