24 august 2016

Drogheria Auchan Craiova

Astazi, pe 24 august, ora 11, a avut loc deschiderea Drogheriei Auchan in centrul comercial Electroputere Parc. Am avut onoarea sa primesc o invitatie la acest eveniment din partea reprezentantilor Auchan. Am aflat ca este a treia din tara, dupa Auchan Titan si Auchan Constanta si m-a bucurat sa aflu ca si Bania se poate bucura de acest concept. Drogheria este axata pe produse fara prescriptie obligatorie, dermatocosmetice, produse de infrumusetare, suplimente alimentare, tehnica medicala si oftalmologie. Programul este acelasi ca pt hypermarket: zilnic, intre 8-22. 
 Culori nimerite, care inspira cuvinte ca energie, vitalitate, sanatate.

 La deschidere, clientii au fost asteptati cu un bufet suedez.


 Echipa care s-a ocupat de acest proiect, impreuna cu dl director Auchan Craiova Electroputere - Cristian Anghel.

Rodica Paunescu, Farmacist Sef
 Si s-a taiat panglica...

 Mi-a placut foarte mult ca intreaga echipa a fost deschisa si amabila cu potentialii clienti, cu vizitatorii curiosi si cu noi, bloggerii invitati. 
Am fost in calitate de blogger, dar si manata de curiozitatea mea legata de retailul modern din tara noastra, care mi-a readus aminte de lucrarea mea de doctorat - Managementul strategic al activitatii de retail din Romania, publicata la Editura Universitaria Craiova, in 2012

 Doamna Rodica Paunescu a avut rabdare sa ne explice in detaliu despre gama de produse oferite (semnalizate corespunzator la raft, pt o usoara identificare din partea clientului), de la cele pentru protectie digestiva, hepatica, la cele de igiena, pentru aplicare locala sau brandurile cunoscute ca Gerovital, Vichy, La Roche-Posay, Bioderma. Am vazut cateva produse care mi-au atras atentia, Silimarina 9 lei (pt protectia ficatului), produse pe baza de propolis, o gama larga de plasturi (eu am mereu probleme, chiar in acest moment am patru zone cu plasturi), produse pt par, pentru mama si bebe, produse de tehnica medicala pt masurarea glicemiei. 
Drogheria asigura masurarea gratuita a tensiunii arteriale si a indicelui de masa corporala.  


Zona de ceaiuri

Produse de igiena

Produse pt mama si bebe, produse pt ingrijirea parului

Zona de alimentatie sanatoasa, amplasata in mijlocul drogheriei

Zona de produse antistres sau pt circulatie

Vitamine si minerale pt toata familia

Bioderma

La Roche-Posay

Cosmetice, mi-au atras atentia cele din gama Gerovital H3 Derma+

Vichy

Zona de alimentatie sanatoasa


 Din discutiile cu doamna Rodica Paunescu si dl director Cristian Anghel, am aflat informatii legate de Drogherie, dar si de hypermarketul Auchan. M-am bucurat ca au fost deschisi, astfel ca nici nu mi-am dat seama ca am stat mai bine de o ora. 
Cu aceasta ocazie, desi nu face obiectul vizitei mele la deschiderea Drogheriei Auchan, am discutat cu dl director Anghel despre programul Auchan Management Trainee adresat studentilor din an terminal sau la master. Programul este prezentat in detaliu si pe pagina FEAA. Am promis ca il voi promova direct studentilor mei. 


Oameni frumosi si amabili


Echipa vesela, care te binedispune
Amabilitatea si zambetul sunt cheia spre inima clientului

 
Doamna Rodica Paunescu ne prezinta gama de produse mie si Ianoliei
Intr-un dialog interesant cu domnul director Cristian Anghel Asa trebuie sa fie un manager: deschis! Comunicarea este foarte importanta in relatia cu clientii. Mi-a placut asta si prin prisma a ceea ce predau la facultate studentilor pe teme de Management sau Marketing. Si sunt hotarata ca FEAA sa trimita studenti in programul de Management Trainee. La finele evenimentului, am avut o senzatie de fericire, mi-a placut acest proiect si mi-a placut ca am avut discutii interesante cu reprezentantii Auchan, chiar si dincolo de evenimentul deschiderii Drogheriei: de la social media, la proiecte ce pot fi implementate sau legat de relevanta notelor in sistemul educational.


Oameni frumosi la Drogheria Auchan

Doamna Rodica Paunescu si bloggerii
   Multumesc Auchan Craiova pt invitatia primita, pt amabilitatea de a comunica deschis si cu zambetul pe buze, pt rabdarea in fata aparatului foto (fotografiile au fost realizate de bloggerul Laurentiu Badea) si pt discutiile interesante avute cu doamna Rodica Paunescu si dl director Cristian Anghel. 
Multumesc, de asemenea, pt primire Mihaelei Solomonescu si pentru cadoul oferit, constand in produse oferite de Drogheria Auchan. Astept sa le incerc si sa le recomand si prietenilor mei. 

Eu, happy si recunoscatoare :)