28 martie 2017

Fara frica - povestea 2

Va povesteam aici despre campania prin care iti poti dona o teama celor de la Dr. Oetker. Pentru fiecare poveste inscrisa pe http://www.prajiturifarafrica.ro ei vor dona cate 1 euro celor de la SOS Satele Copiilor. Scapa de frica si fa un act de generozitate. 

Nu dureaza decat 1 minut sa faci asta. 1 minut si 1 euro ... e clar unde ar trebui sa se incline balanta. 

Frica pe care am inscris-o eu vorbitul in public. Nu mai am atata trac, dar sunt, in continuare, o persoana timida si imi bate inima cand vorbesc in public :)
Ajuta sa stii ca vorbitul in public este o teama pe care o experimenteaza multi oameni si nu poti scapa de ea decat daca vorbesti mult in public :) 
Acum sunt lector universitar, vorbesc la conferinte, particip la emisiuni TV in direct sau inregistrate si am trecut peste aceasta teama. Parintii mei sunt principalii suporteri, chiar daca am 32 de ani. Sunt alaturi de mine si sunt recunoscatoare ca ii am ca parinti si ca m-au sustinut mereu. Mi-au insuflat incredere in mine, increderea ca am tot ce trebuie sa imi depasesc fricile. 

Hai, intra si tu pe www.prajiturifarafrica.ro si impartaseste o teama. Te vei simti mai liber si vei simti ca ai facut o fapta buna. 

#farafrica