31 ianuarie 2017

De ce Blogal Initiative?

De ce particip?


Pentru ca e un exercitiu care ma provoaca sa scriu. Functionez bine cu deadline-uri si scriind mereu ceva, imi vine pofta sa scriu. 
Si va dau niste exemple: desi nu e mereu culmea extazului sa scrii despre ceva cu care nu rezonezi, imi vine pofta de scris si atunci cand citesc o carte faina sau aflu ceva interesant, ma apuc si scriu pe blog. In felul acesta, scriu si in romana si in engleza. 

Premii:
Au fost cateva, nu le-am contorizat, dar cel mai important premiu este Bratara fitness de la Sony pe care mi-o doream. Trebuia sa scriem despre ceva care ne ajuta sa facem miscare (de la Evomag) si eu care imi luasem o bicicleta magnetica, pe care o folosesc si aveam si poze si tot. Premiul cu bratara era premiul III parca, dar eu pe asta mi-l doream si se pare ca a fost sa fie :)

Tot asa din suflet al scris pt Kerrygold, m-am dus sa cumpar unt :) Nu m-au premiat dar m-am trezit cu ei la o luna ca vor sa imi faca o surpriza si mi-au trimis acasa 8 produse Kerrygold: branza, unt. Dragut!

La Scoala Flanco, am castigat vreo 5 carti, iar articolul a fost foarte citit. Tot de la China Birta, am castigat un bax de bere care a devenit o carte (cu acordul meu) si tot prin el, am primit o sticla de vin. 

Am mai castigat un voucher Flanco de 100 lei cu care mi-am luat o baterie externa de 10000 mah. 

De la Bucurie in miscare, am primit un set tricou, sapca, breloc. De la Centrul Polonez un premiu in carti, de la partenerii de pe Craiova Blogal Initiative vin, branza, invitatii la film. 

Si mici alte chestii pe care le-au primit toti cei care scriau: ceai, sirop, un set de cutite, o carte si vreo 2 vouchere de la Zorile Store (50 si 70 lei, concretizate intr-un set tricou si sort). 

Am castigat si o licitatie pentru WoW, multe puncte, vizibilitate. 

Poate par marunte, dar sunt chestii faine care te fac sa zambesti si sa daruiesti si tu, mai mult, la randul tau. 

Asa ca multumesc :)

Daca te-am convins, inscrie-te si tu pe https://blogalinitiative.ro   si nu uita sa spui cine te-a adus acolo (Puiu Silvia, cu blogul http://rayuela-rayuela.blogspot.ro/). Primesc si eu 20 puncte pentru asta.