9 aprilie 2017

Flanco nu doarme, are chef de taina!

Recent, Flanco a lansat serviciul Suport Clienți Non-Stop, pe care îl poți folosi apelând 037.447.71.00 sau 021.203.81.70. Obiectivul lor este sa nu astepti mai mult de 40 de secunde. 
Am vrut sa testez sa vad dacă asa este. Am sunat la #suportclientinonstop la #flanco și am înregistrat experienta. 


De la secunda 37, începe sa sune (pana atunci mi s-a prezentat un rezumat al noilor îmbunătățiri). La minutul 1:40, mi se răspunde. Deci a durat cam un minut. Eu zic ca e ok si sunt sigura ca vor îmbunătăți sistemul. Comparativ cu alte magazine unde ma satur si inchid, a fost super ok. 
In plus, tânărul de la call center a fost amabil, mai ales ca întrebarea mea era doar de test, eu știind exact ce presupune cardul de fidelitate. 
Ii felicit pe cei de la Flanco pt partea cu suportul non stop, dar si cu existenta cardului de fidelitate, pe care alți retaileri de pe plaiul mioritic nu il au. Ar trebui sa profite mai mult, pentru ca sunt printre singurii. Cel puțin in Craiova, nu mai exista niciun magazin cu profil similar cu card de fidelitate. In afara, este ceva uzual. Mai multa promovare a lui!

Am vrut sa fiu sincera cu timpul si sa nu ma inregistrez de mai multe ori, dar 1 minut de asteptare il consider decent. Mai rau cand, la altii, astept, pe banii mei, 10 minute si nimic.  2 comentarii:

  1. Slab pregatit operatorul,era un pic pe dinafara cu raspunsurile iar la final trebuia sa intrebe daca mai poate sa te ajute cu alte informatii dar.... nici el nu prea le stia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu :) dar o fi fost si el incepator. Scopul inregistrarii era doar contorizarea timpului si sper sa nu fie mustruluit angajatul. Intrebarea mea era aiurea. Dar era cu scopul testarii timpului de raspuns.

      Ștergere

Ti-a placut? Spune-mi! Imi vei face ziua mai buna.
Nu ti-a placut? Spune-mi! Poate voi imbunatati ceva.
Multumesc! Zambeste! Astazi e o zi frumoasa! :)