7 martie 2020

Un proiect de suflet

Proba cu numărul 3 din competiția SuperBlog ne provoacă să ne prezentăm un proiect de suflet în domeniul renovării sau construcțiilor. 

Vindem Ieftin
Întâmplător sau nu, chiar am un proiect de suflet la care tot visez. Am strâns atâtea idei și informații, încât am creat un folder cu casa de vis, care are subfoldere pentru fiecare zonă care ar trebui amenajată. În acest scop, mi-am aruncat un ochi pe materialele de construcții online pentru a-mi face o imagine clară cu privire la tipuri de materiale folosite, calitate, preț. Casa ar urma să fie în zona metropolitană Craiova

Casa va avea parter și mansardă, o curte interioară organizată după stilul japonez și o terasă verde. Ferestrele de mansardă vor fi înclinate și vor asigură o lumină naturală suficientă. 

Vindem Ieftin

Pe Vindem Ieftin, găsești suficiente recenzii de la oameni pentru a vedea că gradul de satisfacție este unul ridicat. Oferta este foarte variată, iar prețurile sunt mult mai mici. Acest lucru te ajută să construiești un proiect de suflet mai repede și exact așa cum îți dorești. La mansardă, vor fi două dormitoare, iar între ele o baie cu duș. Unul dintre dormitoarele de la mansardă are ieșire spre terasă. La parter se află bucătăria și livingul, organizate într-un concept open-space, baie, și încă două dormitoare. Sub scara interioară din fier voi pune o mini bibliotecă. 

Fiecare cameră are stilul și funcționalitatea ei. Una va fi destinată unei săli de fitness, alta unui spațiu de lucru, alta ca bibliotecă și unul va fi dormitor. Poate părea ciudat, dar suntem un cuplu pasionat de lectură, de scris, de gaming și încercăm să devenim mai activi. 

Casa este la periferia Craiovei, acest lucru asigurând posibilitatea de avea un spațiu verde mai mare. Grădina o vom amenaja în stil japonez, folosind piatră decorativă și arbuști speciali. 

Un alt element important este garajul. Acesta trebuie să fie minimalist, dar să asigure și posibilitatea de depozitare. 

Discutând cu partenerul meu despre acest proiect, am realizat că cel mai bine e să ai un plan clar cu ceea ce îți dorești și să te informezi mult. Chiar dacă nu ai bani să faci totul dintr-o dată, există soluții de calitate și la prețuri competitive. Chiar și în aceste condiții, noi suntem convinși că e mai bine să faci lunar câte ceva decât să nu faci nimic spre ândeplinirea visului tău. 

Prețurile pe Vindem Ieftin sunt mai mici, deoarece nu există costuri de stocare, produsele sunt negociate direct cu producătorii. E o platformă foarte utilă care te ajută să economisești bani și dovadă stau foarte mulți oameni. Termenul de livrare este foarte mic și simți că ai un partener de nădejde în ei. 

Deoarece îmi place stilul scandinav de amenajare, tonurile folosite pentru principalele materiale folosite în amenajarea interioară trebuie să fie neutre, împrumutând din tonalitățile naturii. Texturile care să imite lemnul, piatra sunt esența stilului hygge din Danemarca. În plus, minimalismul trebuie să stea la baza amenajării interioare și exterioare. Nu în cele din urmă, buna izolare a casei și construirea ei pe principiul economisirii energiei este o cerință foarte importantă, deci și materialele trebuie să fie pe măsură. Mă bazez pe specialiști pentru a-mi oferi cea mai bună soluție la cel mai competitiv preț.