24 noiembrie 2018

Între mine și vremea rea stă un acoperiș Bilka

Cu ajutorul fratelui meu, casa visurilor mele prindea contur. În curând, urma să apară și acoperișul. Eu mai nepricepută, el mai priceput, am intrat în dezbateri interminabile despre materialele pe care ar trebui să le folosim și despre importanța unui acoperiș de calitate. Nu poți face concesii când e vorba de așa ceva. În timp ce încerca el să mă convingă, și-a adus aminte că cei de la care am mai cumpărat materiale au și consultanți. A sunat și mi i-a dat la telefon. Am rămas impresionată de răbdarea cu care mi-au explicat diferențele între diferitele tipuri de țiglă metalică, precum și prețurile pentru acoperiș cu țiglă metalică. În plus, mi-au spus că putem primi 100 de lei dacă filmăm momentul în care ajung materialele și postăm acel clip în categoria recenzii video

În urma discuției, am realizat cât de important este un acoperiș pentru casă, adică nu e un detaliu care ne apără de ploaie și vânt. Trebuie să fie solid, să reziste în timp, să fie fiabil. Împreună cu fratele meu, am decis să mergem pe mâna Vindem Ieftin din mai multe motive:

1. Poți cumpăra țigla metalică, sistemul pluvial și alte accesorii necesare realizării unui acoperiș direct de la ei, fără a mai căuta prin zeci de magazine. 

2. Economisim, astfel, timp, timp pe care îl putem folosi pentru a termina mai repede totul și a ne putea bucura de căsuță. Ce bine sună!

3. Economisim bani, deoarece ai parte de cele mai bune prețuri, cumperi exact necesarul de materiale de care ai nevoie și nu colinzi tot orașul după materiale. Cu acești bănuți economisiți poți să cumperi niște decorațiuni interioare drăguțe pentru atunci când te vei muta în noua casă. Chiar dacă, uneori, visul de a ne muta în casă nouă pare îndepărtat, cu economia de bani și timp pe care o obții cumpărând de la Vindem Ieftin, dorințele se vor împlini mai repede. 

4. Ai întotdeauna un consultant gata să te ajute, spre deosebire de depozite, unde te simți singur și parcă toată lumea știe ce vrea, până ajunge acasă și realizează că nu. E important să te ajute cineva și să îți explice cât mai pe înțelesul tău care-i treaba cu acoperișul unei case. Pentru mine, ca neștiutor, un meseriaș mă poate și păcăli, pe când cu un consultant mă ajută, deoarece știe că un client satisfăcut devine un client fidel. 

5. Recenziile video m-au convins de profesionalismul celor care livrează marfa, de promptitudinea lor și, în plus, nu strică 100 de lei. 

6. Cumperi ceea ce ai nevoie, nu ceea ce găsești, cum se întâmplă în cazul depozitelor. Dacă vrei țiglă Bilka sau Wetterbest, ei asta îți oferă. 

7. Transparență în privința prețurilor. Nu e nimic romanțat în relația cu acest magazin online. Fără reclamă falsă, inclusiv recenziile video ajutând la acest lucru. 

8. Marfa vine direct de la producător, deci nu există riscul să primești produse slabe calitativ sau care nu s-au vândut și stau prin depozit de luni bune. 

9. Riscul achiziției este zero, atât în ceea ce privește produsele comandate, cât și calitatea acestora și prețul.

10. Satisfacție garantată, deoarece ne cunoaștem de ceva timp. Când lucrurile merg extraordinar, nu are rost să le schimbi. 

Am mers pe mâna lor și a fratelui meu, am primit comanda rapid, prompt și profesionist. Am fost pregătită cu camera video, deoarece nu am vrut să ratez ocazia de a filma momentul recepționării mărfii și a primi cei 100 de lei. Când faci o casă, 100 de lei contează. Îi pui în borcanul cu visuri. 

Ce am învățat din toată această experiență, acum când stau în fața șemineului și ascult ploaia care bate în acoperișul cu țiglă Bilka? Am învățat că nu trebuie să cumperi ceva de calitate mai slabă, chiar dacă pare mai ieftin la prima vedere. Adesea, când e vorba de construcții, ieftin se dovedește scump și riscant. Mai bine plătești prețul corect, dar te bucuri ulterior de confortul casei tale. Prin preț corect înțeleg să te bucuri de posibilitatea de a cumpăra produsul dorit la cel mai mic preț de pe piață. E dreptul tău de consumator informat. 

Topul celor mai importante aspecte atunci când am decis ce țiglă să cumpăr este reprezentat de durata mare de viață a țiglei metalice, de peste 50 de ani, rezistența la intemperii și culorile vii în care o poți găsi, fiind, în același timp, asemănătoare ca aspect cu țigla clasică, raportul preț - calitate. 

Cu cei 100 de lei, mi-am luat multe decorațiuni hygge pentru a-mi crea o zonă de relaxare în fața șemineului. Șosete pufoase, o ciocolată caldă și o carte sunt tot ceea ce îți trebuie ca să apreciezi că tu ești acolo, la căldură, în timp ce afară este frig și plouă. Cu toate acestea, între tine și vremea neprielnică stă un acoperiș trainic, un acoperiș din țiglă metalică Bilka.  


Articol scris pentru SuperBlog 2018