17 martie 2018

5 motive de iubire

Cu totii ne-am atasat de un telefon. Imi aduc aminte ca prin 2012, am primit cadou un Iphone 4S, dar m-am gandit ca nu are nevoie de husa sau sticlă de protectie, dar m-am inselat. Am invatat din greseli si acum apelez la solutii profesioniste. În caz contrar, vei avea un telefon zgariat sau spart. Eu il puneam in geanta langa chei si nu a fost deloc placut. 

In opinia mea, 5 motive de iubire pentru care e indicat sa investesti intr-o husa si sticla de protectie pentru telefonul tau sunt urmatoarele:

1. cresti durata de viata a telefonului
2. te poti mandri cu un telefon care arata ca nou
3. poti transforma acete accesorii functionale in elemente de design care sa dea personalitate telefonului tau si tie, implicit
4. faci economii pe termen lung, deoarece nu trebuie sa investesti in schimbarea ecranului sau sa fii nevoit sa iti schimbi telefonul din cauza unui display inestetic
5. arati ca ai grija de tine, deoarece telefonul a devenit o parte din noi. Asa cum noi aratam mereu la 4 ace, acest lucru trebuie sa fie valabil si pentru telefonul nostru. 

Reduceri de pana la 80% pe Elefant si Puncte pe Elefant Premium

Reduceri de pana la 80% pe Elefant. Primesti puncte la fiecare achizitie si daca te loghezi lunar, primesti inca 50 de puncte de fiecare data.