15 martie 2018

Nu am timp decât pentru profesioniști

În sfârșit, visul meu de a-mi construi de la zero propria casă, așa cum mi-o doresc, s-a împlinit. Deoarece am sprijin în brațele prietenilor și familiei mele, marea problemă o reprezintă achiziționarea materialelor de construcție. Trăim într-o lume digitală și urăsc când trebuie să petrec zile întregi doar pe la magazine, în căutarea de produse, când totul s-ar putea face mult mai repede cu o soluție potrivită. 

Ce îmi doresc?

1. Să pot cumpăra online, rapid, din confortul propriei case.

2. Să am parte și de consiliere în privința achiziționării celor mai potrivite materiale.

3. Să nu mai stau la coadă pentru a plăti bunurile cumpărate.

4. Să cumpăr totul dintr-un singur loc fără a pierde timpul colindând tot orașul.

5. Să am parte de niște prețuri mai bune, eventual să cumpăr de la producător, fără ca intermediarii să crească acest preț, ca urmare a cheltuielilor de stocare, depozitare, transport și marjei de profit.

6. Să am posibilitatea de comparare a prețurilor, online-ul ajutând foarte mult aici. Este greu să compar prețul din magazine, deoarece nu întotdeauna acestea sunt afișate și pe site.

7. Să scap de stresul meșterilor care încearcă să profite de lipsa mea de cunoștințe în acest domeniu.

Soluția

Mi-am chemat prietenii și am început să facem un brainstorming pentru căutarea celor mai bune soluții. Aveam banii și voiam deja să încep să cumpăr materiale pentru structura și fundatie, dar la un preț competitiv și fără să fiu păcălit. Fiecare și-a dat cu părerea din experiența lui sau din auzite. În cele din urmă, nepotul meu de 15 ani ne întreabă: Dar ce atâta stres? Am găsit soluția dând o simplă căutare pe net: Casa de comenzi Vindem-ieftin.ro. Și pentru că v-am dat soluția, îmi dați mie milionul. 


Noi, nedumeriți și, mai să îl trimitem la teme, întrebăm în aceeași voce: Ce milion? Tânărul ne răspunde încrezător: Milionul pe care îl vom primi dacă filmăm momentul în care primim și descărcăm marfa primită de la ei. 


Nepotul meu ne-a spus că aceea este soluția la toată lista mea de dorințe: voi avea parte de consiliere gratuită, prețuri mai mici cu 10-30%, livrare direct de la producător, transparență, oferte personalizate, calitate ridicată și economie de timp, bani, energie. L-am întrebat, ușor neîncrezător, dacă au acolo și tablă pentru acoperisuri sau pavaj pentru amenajari exterioare. Eram sigur că îl prind și mă pregăteam pentru a doua oară să îl trimit la plimbare. 

Văzând că tânărul este sigur pe el și îmi aduce argumente, m-am lăsat convins și am decis să îi sunăm să vedem cât de gratuită e consilierea și cât de amabili vor fi oamenii cu noi. Am rămas plăcut surprins să văd că îmi acordă un timp considerabil. Mi-au pus întrebări detaliate legate de construcție, de spațiul alocat, de necesarul de materiale și de momentul în care am nevoie de acestea pentru demararea lucrărilor. 


Nefiind obișnuit cu aceste comenzi online, mai ales în cazul construcțiilor, am întrebat dacă voi primi și garanție la mărfurile cumpărate. Răspunsul ferm afirmativ m-a convins. M-au sfătuit să intru pe site și să citesc toate ghidurile și sfaturile puse la dispoziția clienților, astfel încât gradul de satisfacție în urma utilizării materialelor în practică să fie cât mai mare. 

Mi-au explicat conceptul lor, unic în România. Practic, sunt un broker online în domeniul materialelor de construcții. Materialele se plătesc integral în avans, urmând să fie livrate gratuit, direct pe șantier, între 3 și 10 zile lucrătoare. Citind comentariile clienților mulțumiți, am văzut că unele comenzi ajung și în 2 zile, ceea ce m-a impresionat plăcut. 

Rezultatul

Am primit prima comandă de materiale și sunt foarte mulțumit. Mă declar un consumator satisfăcut și fidel. Am scăpat de stres, nervi în căutarea materialelor potrivite în tot felul de depozite, am economisit bani, timp și energie. Astfel, pot să investesc timpul câștigat în timp petrecut cu familia mea, visând la căsuța care se ridică încet și sigur, cu materiale de calitate. Iar nepotul meu și-a primit milionul și a mers cu colegii într-o mini-vacanță. Toată lumea se declară fericită!

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2018