20 septembrie 2017

Paranix in lupta cu inamicii

Glumim, dar problema paduchilor la copii este una serioasa. Foarte multi copii ajung sa fie traumatizati de leacuri babesti ineficiente: folosirea gazului (una dintre cele mai cunoscute), otetul, tunsul la zero si multe altele. 

Sursa: Paranix, http://www.paranix.ro/

Paranix ofera o solutie farmaceutica moderna de combatere a paduchilor si incurajeaza oamenii sa se adreseze specialistilor pentru rezolvarea problemei, reducand, astfel, impactul emotional asupra copiilor si rezolvand problema intr-un mod rapid, eficient, deloc traumatizant pentru copii.Traditional sau modern?

Ce ai alege pentru copilul tau? Traditional sau modern? Daca e ceva grav, cred ca ai incerca orice, mai ales atunci cand medicina nu are solutii. Dar pentru o problema cum e cea a paduchilor, care nu este o problema foarte grava, de viata si de moarte, chiar daca poate afecta emotional (destul de serios, chiar) un copil, exista solutii moderne, eficiente si sigure. Paranix are o astfel de solutie.


Nu ai cum sa gresesti cu un cos ...

Nu ai cum sa gresesti cu un cos de cadouri. Cei de la giftsolution.ro au o varietate de cosuri, in special pentru Craciun, momentul din an in care se cumpara cele mai multe. 

Ne-au lansat o provocare: cum ar arata cosul ideal pentru mine?

De la 1 septembrie, am devenit vegana, adica vegetarian care nu mananca peste, carne, oua, branza, lapte si alte produse animale derivate. Motivul este cel de a preveni anumite boli. Parintii mei au hepatita, diabet, colesterol, hipertensiune. Asa ca mi-ar placea sa vad cosuri vegane, cu produse 100% vegetale (ceea ce e foarte rar si exclusivist) si produse pentru diabetici sau cei cu afectiuni hepatice. Mi-ar placea sa imi fac mie si celor dragi un astfel de cos cadou. L-as oferi mai des, nu numai de Craciun, de Paste, cu ocazia unei zi nastere sau aniversari... Doar sa existe :)

Poate, intr-o zi, firmele vor constientiza ca exista un mare potential pentru segmenul de vegani si vegetarieni din Romania.