13 iunie 2017

OMG! Vintage Comics de la SuperErou

Spuneam intr-un articol anterior, ca incurajez benzile desenate si sunt mare fan HAC!BD (rebranduit ca SuperErou, dar tot cu HAC ma identific). Nu pot sta mult fara sa imi fac abonament, pentru ca ador comunitatea pe care incep s-o construiasca in Romania. 

Pentru ca ii iubesc mult si le-am aratat asta, mi-au oferit cadou un voucher de 100 lei pentru a cumpara ce imi doresc de pe site-ul lor. Și, pentru că de ceva vreme salivam la niste pachete de benzi desenate americane vintage, am zis ca acum e momentul. Cinci reviste unicat la pretul de 50 lei. Asa ca mi-am luat doua pachete si un set de plicuri crystal pentru a-mi pastra revistele favorite in siguranta. Am facut comanda pe 12 iunie, iar pe 13, zi cu noroc, curierul aduce revista HAC la care sunt abonata, cele 10 reviste vintage, semnele de carte pe care mi le-am achizitionat și ei mi-au mai dat 3 semne de carte bonus plus o carte postala foarte draguta. 


Revistele sunt superb intretinute, sunt din anii 70, 80 si 90 si gasesti in pachet de la benzi mai putin cunoscute, la unele foarte apetisante ca Superboy, X-men si Green Lantern. Am ramas foarte impresionata! 

Va las sa va delectati cu cateva poze facute de Laurentiu Badea - Scriitor si Graphic Designer, un alt fan infocat.