26 noiembrie 2019

Eu și prietena mea din Sudan

Recent, ne-a venit o colegă nouă cu care m-am împrietenit foarte repede. Știam că, în general, ei resimt temperaturile diferit de noi, fiind obișnuiți cu o climă mai blândă. Ca atare, m-am oferit să merg cu ea la cumpărături pentru a lua câteva ținute și a ne încadra în 2000 lei: am stabilit să ia 3 perechi de pantaloni, 4 pulovere, un fular, 2 căciuli, o pereche de mănuși, o geantă casual și un rucsac, cizme de iarnă și bocanci și, desigur, 2 geci groase. 

I-am prezentat și câteva combinații pe zile:
Luni: pantaloni Tally Weijl cu talie înaltă, un pulover Artisanatura cu lână adăugată (vesel și călduros), o geacă lungă care să îi țină de cald, model Jacqueline de Yong, bocanci Erynn negri, mănuși Acid Bouquet, căciulă Royal Purple, un șal cu 2 fețe Scandinavian Comfort, un rucsac din colecția Answear. Buget ținută 750 lei


Marți: jeans basic Medicine, un pulover Acid Bouquet, geaca, fularul și mănușile de mai sus, o căciulă hand-made Medicine, o geantă glamorous și cizme de iarnă mai lungi pentru un plus de căldură (cizme Woman Key din colecția Answear). Buget suplimentar: 550 lei


Miercuri: jeansi Artisanatura din colecția Medicine, un palton Answear cu căptușeală și colorat, un pulover Answear cu guler și într-o culoare veselă. Se vor adăuga botinele de la ținuta de luni, căciula și geanta de la ținuta de marți. Buget suplimentar: 340 lei. 


Joi: se reia ținuta de luni, doar că se folosește paltonul zilei de miercuri. 
Vineri: se reia ținuta de marți, cu folosirea puloverului de miercuri. 
Sâmbătă și duminică, se folosesc blugii de miercuri, geaca de luni și un nou pulover Artisanatura călduros. Buget suplimentar: 150 lei. Acestea sunt doar câteva variante pe care i le-am propus și am reușit să facem și economii. Ne-am încadrat în 1800 lei și am propus achiziția a 17 obiecte vestimentare și accesorii. Am mers pe haine călduroase, de sezon, dar, în același timp și vesele și adaptate mediul neconvențional în care lucrăm unde putem adopta o ținută casual, adică exact pe placul meu și al amicei mele, Aniko. 

***Articol scris pentru SuperBlog 2019