1 decembrie 2018

Vegan fericit și sănătos

Trăiesc deja această aventură de 15 luni și pot spune că e cea mai frumoasă. Am descoperit că există o varietate de fructe, legume, semințe pe care înainte nici nu aveam timp să le încerc. De anul trecut, am realizat că am nevoie de un ajutor în bucătărie pentru a valorifica la maxim toate aceste bunătățuri multicolore. Cu cât mai colorate, cu atât mai bine și mai bune. 

Răspunzând provocării SuperBlog 2018 și Hurom Romania, am plecat într-o călătorie imaginară. Ce aș face eu cu cel mai nou storcător prin presare la rece de la Hurom - storcătorul Hurom H-AI One Stop?Îmi place să am un mic dejun 100% natural, cu suc de fructe și/sau legume proaspăt făcut. Trăiește sănătos ar trebui să fie deviza noastră, a tuturor!  

Micul dejun ideal pentru mine: o cafea aromată, un suc cu spanac, mere și portocale pentru un aport de vitamine, minerale și enzime și pâine integrală cu gem fără zahăr sau cremă de migdale. 

Principalele avantaje ale unui astfel de robot sunt:

1. Gura mare de alimentare care permite procesarea unei cantități mari de fructe și legume.

2. Ajută la un stil de viață sănătos. Am testat întotdeauna produse de gătit pentru că ador să gătesc de când am devenit vegani și existența unui aparat de acest gen te împinge de la spate să fii mai responsabil față de tine. Nu poți să îl privești fără să te gândești că e acolo să te ajute. Îți face cu ochiul. 

3. Conținutul mare de vitamine, minerale și enzime, deoarece este un storcător prin presare la rece și are putere mare de procesare. 

4. Ai sentimentul deosebit că te hrănești 100% natural, știi ce conține acel suc, este făcut de tine. 

5. Pe termen lung, este o bună investiție în tine și sănătatea familiei tale, aducând și economii. Este mai ieftin, mai bun și ai un control mai mare asupra conținutului dacă îți faci propriul suc și nu îl cumperi gata făcut. 


Eu am donat, doneaza si tu!

Daca tot e ziua României si a noastră, a românilor, ce spuneti sa ajutati si voi pe cineva care are probleme de sanatate? O fata cu nume care aminteste de Romania si de sarbatoarea crestina a Craciunului a aflat ca are cancer la ficat in ultimul stadiu, dupa o zi la sanius care ar fi trebuit sa se incheie cu o ciocolata calda, nu cu dureri si vesti cutremuratoare. 

Poti dona si tu 2 euro. Ceea ce pentru tine e o suma infimă, pentru ea poate insemna sansa la viata, speranta pentru parinti. Poți fi și tu alături de Cristina Romanescu dacă donezi 2 euro prin SMS la numărul 8832 cu textul Cristina; totodată, dacă intri pe site-ul  https://www.davidac.ro și folosești codul promoțional SALVEAZAOINIMA vei beneficia de 4% reducere la orice comandă.