14 octombrie 2018

Și ieftin și rapid?

Ieftin, rapid, de calitate, da, se poate! Pe Vindem-Ieftin.ro, poți comanda materialele de construcție de care ai nevoie și beneficiezi, în același timp,  de o mulțime de avantaje. Când ne gândim la comenzi de materiale de construcții, ne vin în minte scenarii horror în care trebuie să mergi pe la diverse depozite să cauți ce vrei, pierzând timp, bani și energie. Pe Vindem Ieftin, ai totul la nivelul tastelor. Poți compara prețurile ușor, ai parte de reduceri și de consiliere gratuită. În plus, totul pare o joacă, iar stresul unei construcții necesită un pic de ludic în viața noastră. Dacă filmezi sosirea produselor și faci o recenzie video, ai parte de o reducere. 


Înainte, mersesem pe varianta tradițională, crezând că e mai bine să mergi direct la depozit să iei ceea ce îți trebuie, când îți trebuie. M-am lecuit rapid când am fost pe la fratele meu în vizită. Construia o nouă aripă a casei și radia de fericire. Eu voiam doar să pun tapet, niște gresie, faianță și eram un car de nervi. L-am întrebat care e secretul și așa am aflat soluția ingenioasă. Am intrat pe tabletă și cu ajutorul lui, am comandat cele necesare. La câteva zile, aveam materialele în ogradă. Am luat repede telefonul, i-am filmat pe oameni și am trimis filmulețul pentru a obține 100 de lei. 

Am fost impresionată de profesionalismul și, totodată, rapiditatea cu care lucrează. Am obținut reduceri importante de care, cu siguranță, nu aș fi beneficiat dacă aș fi mers la un magazin obișnuit. Într-un fel, recenziile video sunt dovada vie a modului în care lucrează cei de la Vindem-Ieftin.ro. E ușor să te lași păcălit de recenziile text de pe alte platforme, pe când o recenzie video reflectă realitatea așa cum este. În acest mod, ai o anumită siguranță, te simți mai confortabil și nu te mai năpădesc grijile. Cumpărând totul dintr-un singur loc, ai posibilitatea de a obține reduceri importante, chiar și de 10-20%, iar existența unui consilier dedicat te poate ajuta să alegi cele mai bune variante. 

Sintetizând, pot spune că, pentru mine, cele mai importante zece avantaje ale folosirii acestei variante, comparativ cu varianta tradițională și obositoare a colindatului de unul singur prin zeci de depozite ar fi următoarele:

1. Economie de timp, timp pe care îl poți folosi într-un mod mai plăcut;
2. Mai puțin stres, spre deloc, cu ajutorul consilierii gratuite și posibilității de achiziție a tuturor materialelor dintr-un singur loc;
3. Reduceri ca urmare a cumpărării în cantitate mare;
4. Posibilitatea de vedea recenzii video reale, care să îți dea un plus de încredere și siguranță;
5. Posibilitatea de compara prețurile diferiților furnizori de materiale de construcții;
6. Posibilitatea de a primi 100 de lei ca urmare a relizării unei recenzii video, ceea ce reprezintă o situație win-win pentru toată lumea. Tu primești 100 de lei, ei își fac reclamă, iar alți potențiail consumatori înțeleg de ce uneori se poate și ieftin, și bine, și repede.
7. Varietate mare de produse;
8. Materiale de calitate achiziționate direct de la producător, fără să stea cu lunile în depozite;
9. Risc zero la cumpărare;
10. Zero comisioane. 

Indiferent de ce ai nevoie pentru casa ta, consilierii profesioniști de la vindem-ieftin.ro îți stau la dispoziție cu oferte personalizate, în funcție de necesarul tău de materiale și, cel mai important, de bugetul de care dispui pentru proiectul respectiv. La baza acestui concept stă clientul. Dacă acesta e satisfăcut, toată lumea are de câștigat. Un proiect de casă nouă trebuie să fie încununat de bucuria realizării, nu de stres și timp irosit. Vindem-ieftin.ro rezolvă acest aspect și îți vine în ajutor, fiindu-ți un adevărat partener.

***Articol scris pentru SuperBlog 2018

Filme, filme si iar filme!

Sunt o cinefila inraita si mi-am achizitionat un TV mare, 3D, special pentru aceasta experienta, dar fara un sunet pe masura, nu i sentimentul ca te afli in sala de cinema. Ca atare, in cautarile mele online, am dat de AVmall.ro, care ofera o mare varietate de produse, din care poti sa iti alegi boxele idealeMi-au atras atentia boxele Indiana Line Nota 250 X prin acustica deosebita creata, puterea difuzoarelor si calitatea desavarsita a sunetului. In felul acesta, poti sa iti transformi livingul intr-o mica sala de cinema.