12 ianuarie 2018

Love to reset myself

In fiecare an, incerc sa devin o versiune mai buna a mea. As spune ca zilnic incerc sa fac asta, deoarece anul este format din 365 de oportunitati. Cu totii ar trebui sa avem in minte acest lucru si sa incercam sa ne perfectionam. Recunosc ca am inceput sa fac acest lucru de vreo 3 ani, la modul intens, pentru ca am realizat ca timpul trece, nemilos chiar cu efemeritatea noastra. 

Pe acelasi principiu functioneaza si programul Reset, un program online care te ajuta sa fii mai sanatos (o greutate normala, o alimentatie sanatoasa, un corp tonifiat). Am aflat recent de acest program online, Reset by Limitless, si, pentru ca sunt innebunita dupa sisteme online si sanatate, sunt interesata sau mai bine spus intrigata si curioasa. In ceea ce ma priveste, am o lista lunga de obiceiuri sanatoase pe care vreau sa le duc mai departe. Vreau sa ma provoc si sa imi testez limitele. Si acum realizez ca un mod de gandire de tipul I am Limitless este perfect pentru orice persoana care vrea sa se autodepaseasca. 

In 2018, vreau sa invat si mai multe despre nutritie, deoarece anul trecut am devenit vegana. Ma voi documenta mai mult si voi incerca sa reduc si consumul de ulei sau produse procesate, idealul meu fiind trecerea la modul de viata WFPB (whole food plant based). 

Sistemul Limitless este perfect pentru persoanele ocupate si are si garantia restituirii banilor. Ma tenteaza. Planul de alimentatie iti este propus de specialisti, ti se ofera articole si materiale video care sa te ajute sa duci mai departe acest stil de viata. 

Sunt curioasa daca au si planuri adaptate veganilor. Daca nu au, poate le dau o idee, deoarece veganismul incepe sa castige tot mai mult teren, in conditiile in care afectiunile cronice devin o realitate trista a zilelor noastre. 


Stati aproape daca sunteti curiosi ce vreau sa mai fac in 2018.

I love to reset myself! I am Limitless!