13 aprilie 2017

Farmec e din familie

Silvia: Întotdeauna am apreciat companiile românești și m-am simțit mândră să cumpăr un produs făcut în România. În plus, am crescut cu produsele de la Farmec. Pentru mine, nu reprezintă doar o marcă de încredere, ci mult mai mult: face parte din familia noastră. 

Jurnalist: De ce e compania Farmec atât de importantă pentru tine? Sunt multe alte produse pe piață, care au prețuri uriașe. De ce Farmec și nu alt brand? 

Silvia: Răspunsul este simplu. Farmec se află în familia mea de foarte mulți ani. Am crescut cu laptele Doina în casă. Să nu râzi, dar cel mai mult îmi plăcea să îl folosesc pentru a pregăti ghetuțele de Moș Nicolae. În biblioteca mea, găseai cărți și lapte Doina. Și, pentru că a venit vorba de cărți, tocmai am terminat de citit cartea lui Simon Sinek - Start with Why. El pune succesul firmelor pe seama răspunsului la întrebarea DE CE. 

Jurnalist: Poți să îmi dai mai multe detalii? 

Silvia: Farmec nu oferă doar produse cosmetice, asta fac multe firme. O companie cu peste 100 de ani în spate a ajuns aici, doar pentru că își cunoaște foarte bine misiunea și are o viziune foarte clară: aceea de a oferi un produs românesc de calitate, la un preț mic, încât să poată face parte din familia oricărui român. Farmec știe foarte bine DE CE se află pe piață, iar oamenii simt asta și sunt fideli acestui brand. 

Jurnalist: Nu este compania Farmec prea tradițională? 

Silvia: În primul rând, a fi tradiționalist nu e un lucru rău, dar Farmec lansează mereu produse noi. Recent, s-a lansat noua gamă Farmec, axată pe ingredientele naturale. Există o tendință tot mai mare de a ne întoarce la origini, de a trăi mai simplu, mai sănătos și cred că Farmec a înțeles asta foarte bine. 

Jurnalist: Sunt importante extractele naturale pentru tine? Adică te uiți pe etichetă să vezi ce conține un produs? 

Silvia: Cu siguranță! Toți ar trebui să avem grijă, deoarece pielea este cel mai mare organ al corpului nostru. Eu am o piele sensibilă și sunt alergică la anumite chimicale din produse, motiv pentru care iubesc produsele Farmec, deoarece au grijă la acest aspect. Unul dintre produsele nou lansate, care îmi place foarte mult, este crema hidratantă non-grasă cu orhidee
Jurnalist: Ce are special acest produs? 

Silvia: Pentru mine, e un produs extraordinar. E foarte important să ai o piele hidratată, dar foarte multe creme lasă pielea grasă și, evident, senzația nu e una plăcută. În schimb, crema cu flori de orhidee de la Farmec se absoarbe foarte repede, lăsând pielea hidratată și catifelată. Extractul de orhidee stimulează capacitatea celulelor din piele de a reține apa un timp mai îndelungat, ceea ce ajută la hidratare. În plus, miroase frumos, iar eu ador orhideele. 

Jurnalist: Dacă ar fi să îmi recomanzi un produs cu ingrediente naturale de la Farmec, ce mi-ai recomanda?

Silvia: Gama lor este foarte variată, de la produse pentru ten, mâini și corp, la șampoane, săpunuri și șervețele umede. Dacă ar fi să îți recomand doar unul, aș spune șamponul energizant bambus și 5 plante. Și, ca să fac o paralelă cu cărțile, Ken Lodi are o carte de dezvoltare personală - Principiul bambusului, în care descrie această plantă minunată și rezistența ei incredibilă. Se folosește și în construcții, atât este de rezistent. Acesta este motivul pentru care acest ingredient natural din șamponul Farmec asigură o mai mare rezistență și elasticitate părului tău. Celelalte cinci plante - salvia, coada calului, brusturele, rozmarinul și mesteacănul - au un efect tonic și revigorant, ceea ce îi dă părului un aspect sănătos. 
Jurnalist: Mulțumim foarte mult pentru recomandare și interviu! 

***

Bunica citește interviul cu nepoata ei, Silvia, și zâmbește ca un copil ștrengar, în timp ce își masează mâinile cu crema lejeră cu flori de orhidee. 

Articolul a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017.