16 februarie 2018

Sustin proiectele sociale

Cu acest articol am acceptat provocarea de a susține Urban Up!, un proiect inițiat de Asociația De-a Arhitectura, care le oferă elevilor de liceu o bună oportunitate de a-și cunoaște orașul. Proiectul a fost derulat în anul 2017 în cadrul programului „Împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun”. Totodată, pot fi organizate ateliere și în 2018, fie în licee, în săptămâna Școala Altfel, fie ca activități ale Clubului De-A Arhitectura. Detalii găsiți pe http://www.de-a-arhitectura.ro.

Visul meu e sa infiintez un ONG cu prietena mea si sa ajutam copiii. Vazand initiativa Asociatiei De-a Arhitectura, m-am bucurat foarte mult ca exista astfel de proiecte la noi in tara. 

Cand eram eu adolescenta, nu faceam foarte mult sport, din pacate, pentru ca nu aveam o sala special amenajata. Aveam o incapere cu mult praf, saltele insalubre pe care trebuia sa facem gimnastica si o capra pe care trebuia sa sarim. Din acest motiv, nu am invatat sa iubesc miscarea. Cred ca daca am fi avut un astfel de spatiu cu aparatura moderna, cu profesori dedicati, ar fi fost o incantare pentru noi. 

Cred ca fiecare dintre noi avem misiunea de a ajuta comunitatea din care facem parte. Gesturile mici conteaza. Ma bucur si sunt recunoscatoare ca am ocazia de a fi cadru didactic. In felul acesta, ii sustin si incerc sa ii motivez pe tineri.