12 aprilie 2021

Curățenia de primăvară cu Kärcher

Ultima probă din competiția SuperBlog încheie simetric tot cu o probă Kärcher. Deși nu am putut participa la prima, am realizat că a venit vremea curățeniei generale de Paște sau de primăvară, oricare dintre acestea este un motiv bun. 

Când stai la bloc, ai nevoie și de o vreme frumoasă. Dacă stai la etajul 3 cum este cazul meu, spălarea geamurilor trebuie să se facă neapărat pe o vreme bună. Am balconul închis și realizez că, deși sună interesant, am descoperit că e foarte greu să speli geamurile. Înălțimea e destul de mare. Vă dați seama că aspiratoarele pentru geamuri au fost din start un gând bun și salvator. Știu că mama și bunica foloseau ziare și cârpe pentru spălarea geamurilor, dar tehnologia a evoluat și, în plus, ele nu trebuiau să stea cocoțate la etajul 3.Curățenia care contează pentru casa ta este curățenia care îmbină tehnologia inovatoare cu una care este confortabilă și pentru tine, cel care muncești și mânuiești diverse aparate. 

Dintre diversele tipuri de aspiratoare, mi-a atras atenția modelul WV 6 Premium care are un acumulator. Durata de 100 minute de funcționare fără necesitatea încărcării mi se pare rezonabilă. Lamela este suficient de lungă și flexibilă, iar munca ta este mult ușurată comparativ cu metodele bunicii. 

Cred că cel mai mult deranjează la spălarea tradițională a geamurilor acele dâre pe care, fără să vrei, le lași pe geam. Speli, speli, și parcă mai rău se face geamul. Cu aspiratorul de spălat geamuri de la Kärcher, urmele și dârele sunt o amintire, deoarece apa este aspirată pe măsură ce folosești aparatul. Nu este un aparat de spălat geamuri, ci un aspirator pentru geamuri. 

În concluzie, pentru mine, principalele avantaje ale acestui aspirator, pe lângă calitatea recunoscută a brandului Kärcher care nu are cum să dea greș, sunt: 

1. durata de funcționare a bateriei și faptul că îți arată minutele de funcționare rămase, astfel încât să nu fii luat prin surprindere. În plus, acumulatorul se încarcă destul de repede, în aproximativ 3 ore. 2. aspirarea apei, ceea ce face să nu mai existe stresul dârelor și petelor pe geam. 

3. ușurința în manevrare, aspiratorul fiind compact, ușor (doar 800 grame cu acumulator). 

4. il poti folosi și pentru cabina de duș, oglinzi, faianță, fiind un aspirator multifuncțional. 

5. este o investiție deoarece poți face totul mai bine și mai repede. Cu timpul economisit, te poți ocupa de pasiunile tale sau să petreci mai mult timp cu familia. 


Deși unora le place să se ocupe de curățenie, eu iubesc curățenia făcută cât mai eficient și ca efort depus, dar și ca timp implicat. De aceea, aspiratorul pentru geamuri este o idee genială. O și văd pe bunica mirată: Ce faci, mamă, cu aspiratorul pe geamuri? :) 

De ce nu? Cred că toate aceste produse au venit în întâmpinarea nevoilor unor oameni din ce în ce mai ocupați. Acum, când timpul este foarte prețios pentru fiecare dintre noi, este păcat să nu ne bucurăm de dezvoltarea tehnologiei și să ne îmbunătățim viața.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut? Spune-mi! Imi vei face ziua mai buna.
Nu ti-a placut? Spune-mi! Poate voi imbunatati ceva.
Multumesc! Zambeste! Astazi e o zi frumoasa! :)