13 octombrie 2020

Intră și tu în grupul VIP

Vindemieftin.ro a lansat un grup dedicat VIP pentru clienții interesați să cumpere produse din minimum trei sau cinci categorii diferite. Aceștia primesc suport din partea specialiștilor platformei de materiale de construcții online


Proba 4 din competiția SuperBlog ne provoacă la un exercițiu de imaginație: cum ar decurge procesul de achiziție folosind serviciile VIP? Chiar ne dorim să ne mutăm la casă, deoarece pandemia ne-a făcut să realizăm cât de greu este să stai la bloc, fără a avea un spațiu verde în care să te relaxezi. Ca orice proces de management, achiziția de materiale de construcție pentru un proiect Do It Yourself are clasicele etape de planificare, organizare, antrenare/motivare, coordonare și control-evaluare. 

Faza de planificare presupune o documentare intensă, ceea ce mă caracterizează pentru că îmi place să iau decizii bine informate. Practic, în această etapă, se caută răspunsuri la întrebările: ce materiale îmi trebuie? din ce categorii? ce tip sau calitate îmi este necesară? ce preț sunt dispus să plătesc? ce cantitate este necesară? există specialiști pe Vindem Ieftin care ar putea să mă ajute cu răspunsul la aceste întrebări? 

Cel puțin la ultima întrebare, răspunsul este DA. Acest lucru este încununat și de lansarea serviciului pentru clienți VIP. Astfel, beneficiezi de consultanță, de livrare rapidă, faci economie de timp și găsești totul într-un loc la un preț imbatabil. 

Mă și imaginez dialogând cu profesioniștii Vindem Ieftin. De regulă, caut cel mai bun raport calitate-preț și aleg calitatea potrivită nevoilor mele. Încerc să nu fac concesii, iar platforma Vindem Ieftin vine în sprijinul nostru cu prețuri excelente.

După etapa de planificare, urmează oranizarea propriu-zisă și aici vorbim de buget, de persoana responsabilă cu achiziția, discuțiile și recepționarea mărfii. Deși pare ca într-o firmă, și o familie se poate organiza la fel de eficient. E necesară și etapa de antrenare sau motivare deși, adesea, o ignorăm. Pentru a evita senzația de copleșire psihică,  este foarte important să acordăm atenție sporită acestui aspect. Ce presupune acest lucru? Nimic foarte complex sau greu de realizat. Presupune ca în fiecare etapă din acest proces, să ne motivăm pe noi și cei din echipă (de regulă familia) cu mici recompense, o ieșire în oraș. Având în vedere economiile pe care le faci achiziționând produse de calitate superioară și la un preț mai mic decât dacă ai cumpăra produsele de la retailerii clasici, vei avea și o sursă de finanțare, deci nu trebuie privite ca o risipă de bani. E important să mergi mai departe cu inima voioasă, iar acest lucru se susține prin motivare. Până și statutul de client VIP și faptul că ești susținut de niște experți constituie o importantă sursă de motivare. 

Etapa de coordonare presupune să te asigure că toate aceste achiziții și etape intermediare au ca scop obiectivul final: să te muți la casa ta unde să te bucuri de grădină și aer curat. Nu e doar un vis. Etapa finală de control-evaluare este etapa în care realizezi câte beneficii a avut colaborarea cu partenerii, cu specialiștii Vindem Ieftin și apartanența la un grup dedicat VIP. 

În final, ai încredere în tine și luptă pentru visurile tale! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut? Spune-mi! Imi vei face ziua mai buna?
Nu ti-a placut? Spune-mi! Poate voi imbunatati ceva.
Multumesc! Zambeste! Astazi e o zi frumoasa! :)