1 august 2019

Rucsacul unisex - egalitate de gen

Ai vazut cat de greu este sa ai cu tine, ca femeie, un rucsac greu si sa fie ciudat pentru partener sa se ofere sa il care pentru ca e prea roz, prea rosu, prea lucios? Alesa are solutia: rucsacul unisex. 

Este foarte solid, poate fi purtat cu incredere pe spate, are multe catarame si 3 buzunare laterale pentru lucrurile pe care tu si partenerul le vreti la indemana. Are si maner de mana si protectie la umar. Perfect pentru plimbari mai lungi. 

Casual dar si office

Desi va povesteam intr-un articol anterior ca imi plac rucsacurile, uneori, ai nevoie sa iei cu tine o geanta office. Pentru ca am nevoie de cat mai mult spatiu pentru carti, documente, etc (ca profesor), ador gentile office mari, chiar supradimensionate. 

Tot Alesa mi-a venit in ajutor cu geanta de mai sus. Intr-o culoare neutra si sobra, geanta este mare, incapatoare si perfecta pentru o zi mai serioasa la birou. Acum depinde si de personalitatea fiecaruia, inclusiv de tipul locul de munca sau cerintele acestuia. 

Formele drepte si fermoarul lateral sunt un mare ajutor pentru documentele si cartile care trebuie sa stea cat mai drepte, dar si pentru spatiul destinat telefonului. 

Rucsac incapator si de calitate de la Alesa

Deoarece mereu car cu mine tot felul de lucruri, carti, documente, dar, in acelasi timp, ma imbrac sport si casual, prefer sa imi cumpar un rucsac. Acest trebuie sa fie incapator, de calitate, intr-o culoare neutra sau rosie, cu fermoare si, daca se poate, si autohton.

Cam multe pretentii stiu. Dar, am gasit toate acestea in magazinul Alesa

Imi place ca este practic si incapator, iar buzunarul cu fermoar din fata este salvarea mea. Pentru ca sunt un pic imprastiata, telefonul trebuie sa fie la indemana. Asa ca, acest locsor, este tocmai potrivit. 

Albul este potrivit unei tinute relaxate de vara si nu numai. Abia astept sa il iau la plimbare prin parc. Oare cate kilograme pot incapea in el? :) Ador sa iau carti, kindle-ul si alte chestii de tocilar :)