16 noiembrie 2019

Accesoriile dau viață oricărei ținute

Accesoriile îndeplinesc mai multe funcții. Unele dintre ele sunt foarte utile. Să luăm, de exemplu, banala eșarfă. Aceasta poate să te protejeze de vânt, să îți țină de cald, dar, în același timp, să dea culoare și eleganță ținutei tale. 

Nu degeaba este un accesoriu atât de vechi pe care și bunicile noastre îl purtau. 

Deoarece adopt culori vestimentare neutre, îmi place să aleg o eșarfă cu o culoare vie, moale, care să dea mai multă vitalitate ținutei mele. Aceasta trebuie să fie dintr-un material de calitate și destul de mare/lungă pentru a o putea folosi în diverse moduri. Sunt foarte multe moduri în care poți fi creativ cu o eșarfă. O poți purta atât la o ținută elegantă, cât și la una casual.

Un alt accesoriu foarte delicat care îmi place foarte mult este reprezentat de acesoriile de păr. Un pieptan cu perluțe acrilice dă finețe oricărei ținute și oricărei coafuri. 


Desigur, fiecare moment, fiecare anotimp, chiar și fiecare stare de spirit presupune să faci alegeri diferite, în concordanță cu acele condiții. Suntem versatili și modul în care alegem să ne accesorizăm spune multe despre noi. 

Eu adopt un stil minimalist în multe aspecte ale vieții mele, dar asta nu înseamnă că nu îmi place să am câteva accesorii simple, discrete, funcționale, dar și estetice. Le aleg cu bun gust, astfel încât să se potrivească în mai multe situații și la ținute diverse. Scopul meu este să obțin un look care îmbină eleganța cu confortul. Îmi place să port ceva elegant, dar și confortabil în același timp. 

C sfat personal când alegem un accesoriu este să ne orientăm către culori care să ne avantajeze, către materiale de calitate, plăcute la atingere dacă vorbim de o eșarfă sau rezistente, dacă vorbim de un accesoriu de păr. 

Indiferent ce alegi ca accesorii, trebuie să le porți cu încredere, să îți placă, în primul rând ție și, apoi, și celorlalți. Trebuie să fim autentici și să ne asumăm alegerile făcute chiar și când vine vorba de vestimentație și accesorii, dar, în același timp, și să evoluăm, inspirându-ne de la modelele noastre în materie de modă. 

***Articol scris pentru SuperBlog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut? Spune-mi! Imi vei face ziua mai buna?
Nu ti-a placut? Spune-mi! Poate voi imbunatati ceva.
Multumesc! Zambeste! Astazi e o zi frumoasa! :)