25 ianuarie 2019

Avem nevoie de voi pe Bursa Binelui

In 2018, participam la SuperBlog cu un articol despre Bursa Binelui, singura platforma online unde donatiile nu sunt comisionate si unde poti dona si sume mici, de 5 lei. 

Tot in decembrie 2018, am reusit sa infiintam ONG-ul Asociatia Building Hopes. Scopul nostru e sa sprijinim tinerii prin activitati educationale si sa ne implicam in diverse problematici sociale. 

Primul nostru proiect Educatie nonformala pentru dezvoltare personala are ca scop oferirea unui set de 5 workshopuri pe teme ca voluntariatul, bullyingul, discursul public, managementul timpului, lucrul in echipa pentru tinerii din licee. Am listat proiectul nostru la Bursa Binelui si ne-am fixat ca buget 500 lei. Workshopurile sunt oferite gratuit, pe baza de voluntariat de mine si colegele mele. Suma respectiva este suficienta pentru un an intreg si va fi folosita pentru achizitia de materiale consumabile (coli, carioci, roll-up, diplome, etc.). 

Daca vreti sa ne ajutati o puteti face in urmatoarele moduri:
1. donand minim 5 lei, fara comision.
2. dand share proiectului pe pagina de Facebook si/sau alte retele
3. invitand prietenii sa se inscrie pe Bursa Binelui si sprijinindu-ne moral, financiar sau cu un share. 
4. completand formularul 230 prin care donati 2% din impozitul pe venit pentru un ONG. 
5. donand coli, carioci, sistem-roll up, carti dezvoltare personala

Oferim in schimb satisfactia ca ati contribuit la dezvoltarea personala a tinerilor si va vom tine la curent cu toate proiectele noastre pe pagina de Facebook a asociatiei. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut? Spune-mi! Imi vei face ziua mai buna?
Nu ti-a placut? Spune-mi! Poate voi imbunatati ceva.
Multumesc! Zambeste! Astazi e o zi frumoasa! :)