30 noiembrie 2018

Sa o salvam pe Cristina

Cristina e un nume simplu si frumos al unei fetite la fel de frumoase. Dar boala nu iarta pe nimeni. Asociatia Salveaza o Inima a initiat o campanie de strangere de fonduri pentru Cristina Romanescu. Daca ii cititi povestea, e imposibil sa nu te emotioneze cum au aflat parintii vestea. Dupa o cazatura la sanius, burtica a inceput sa se umfle. E groaznic, abia pot sa scriu asta. 

Pana pe 15 decembrie se strang fonduri. 

Poți fi și tu alături de Cristina Romanescu dacă donezi 2 euro prin SMS la numărul 8832 cu textul Cristina; totodată, dacă intri pe site-ul  https://www.davidac.ro și folosești codul promoțional SALVEAZAOINIMA vei beneficia de 4% reducere la orice comandă.

2 euro nu e o suma mare pentru tine, dar pentru ea va conta, daca multa lume face acest gest. 


Aquatique - apa pura

Aquatique izvoraste din inima Carpatilor, din zona Parcului Natural Bucegi, avand un continut microbiologic pur, ceea ce o recomanda bebelusilor si copiilor. Cu alte cuvinte, daca exista si stim ca este buna, de ce sa nu o consumam cu totii? Nu necesita fierbere, pentru ca are puritate ridicata, continut scazut de minerale si sodiu, ceea ce o face buna si pentru hipertensivi. 

Nu degeaba se spune ca apa este izvorul vietii. Noi suntem apa, planeta noastra este apa, deci trebuie sa avem grija de apele noastre. Sa nu poluam planeta si sa bem o apa pura, asa cum este Aquatique. Suntem ceea ce bem si mancam, ceea ce inseamna sa fim atenti la ceea ce introducem in corpul nostru. In plus, apa este folosita si la gatit, deci o gasim in mare parte in alimentatie. De aceea trebuie sa fim atenti la sursa apei pe care o consumam.