21 noiembrie 2018

Pielea mea zâmbește cu Farmec

Într-o lume din ce în ce mai poluată, tenul meu are de suferit. Am găsit o soluție în noua gamă Aslavital Mineralactiv, creată pe baza argilei 100% naturale. Aceasta este disponibilă în magazinele de brand Gerovital și Farmec, în magazinul online www.farmec.ro, dar și în hypermarketuri, supermarketuri și magazinele de specialitate din țară. Produsele pe bază de argilă, atât de utile în ritualul meu de frumusețe, au numeroase beneficii: hidratarea, detoxifierea tenului și protejarea sa împotriva efectelor stresului urban, regenerarea celulară naturală

Produsele pe care le utilizez cel mai des sunt: apa micelară cu argilă și crema hidratantă antipoluare SPF10


Ritual în 5 pași pentru a scăpa de stres


1. Primul pas este reprezentat de un masaj circular al scalpului, ochilor și feței pentru a mă relaxa dar și pentru a îmbunătăți circulația sangvină și a permite, astfel, argilei din apa micelară și crema hidratantă să își facă efectul. 

2. Folosirea apei micelare cu argilă. Îmi place că ajută la degresarea pielii, are un efect revitalizant, antistres, contribuind la detoxifierea pielii. Te simți mai curată și mai revigorată. 


3. Următorul pas este reprezentat de folosirea cremei hidratante cu argilă și SPF10. O piele curată are nevoie de hidratare, dar și de un factor de protecție solară care să minimizeze acțiunea radicalilor liberi. Poluarea, radiațiile creează un stres oxidativ la nivel celular, iar pielea, cel mai mare organ al nostru, are cel mai mult de suferit, îmbătrânind prematur. Crema cu argilă asigură o protecție împotriva acestui stres oxidativ, hidratând și menținând pielea catifelată și tonifiată. 

4. Îndată ce m-am asigurat că pielea mea s-a relaxat, mă ocup și de interior. Încep să mă relaxez folosind meditația, citind sau ascultând o carte. Din păcate, nu numai poluarea exterioară ne îmbătrânește chipul, ci și stresul provocat de o gândire negativă sau de o minte care nu stă deloc, hoinărind mereu prin trecut și viitor. 

5. Exercițiul oglinzii. Acum că m-am relaxat fizic și mental, mă pot uita în oglindă, admirând chipul unui om care nu uită să aibă grijă de sine și să se iubească. Nu este egoism, este responsabilitate asumată. 

Fiecare om are ritualurile lui, unele activități par ciudate pentru alții. Important e să nu fim prea critici cu noi și să medităm la efectele pe care stresul, poluarea și radiațiile le lasă asupra pielii noastre. Dacă vrei să te menții tânăr, trebuie să devii proactiv, iar aici aș recomanda produsele cu argilă de la Farmec. Sunt românești, nu costă mult și sunt eficiente, eficiență dovedită de testul timpului pe care acest brand local l-a trecut demult. 

Beneficii care îmi fac pielea să zâmbească

Cele mai importante beneficii ale acestor produse cu argilă, pe care le-am resimțit eu sunt: 
1. puterea mare de absorbție a cremei hidratante. Pielea devine mai catifelată și nu există acea senzație de gras cum se întâmplă la alte creme. 
2. absoarbe impurități și detoxifică pielea. Iubesc apa micelară pentru acest motiv. Este un demachiant blând cu tenul meu. 
3. antioxidant, reducând stresul la nivel celular
4. revitalizant. Tenul meu se simte fericit și, în același timp, mi se pare că și eu devin mai energică. De aceea este important testul oglinzii. 
5. tonifiant. După folosirea apei micelare, tenul este curat, fără impurități, dar și tonifiat. 

Mă bucur că trăiesc în România și folosesc Farmec, un produc 100% românesc și produse cu argilă 100% naturală, provenită din Munții Pădurea Craiului. În același timp, este unul dintre acele produse care leagă generațiile. Sunt produse pe care le-a folosit și bunica, și mama, și eu. Acesta e cel mai mare farmec al Farmec-ului. 

Articol scris pentru SuperBlog 2018