26 septembrie 2018

B12 pentru toamna

Vine toamna si organismul trebuie ajutat. Vitamina B12 este foarte importanta pentru o calitate buna a vietii, lipsa acesteia din organism putand duce chiar la deces. Acum un an, deveneam vegana si am citit foarte multe despre importanta acestei vitamine pentru sistemul nervos si buna dezvoltare a creierului. Poate unii nu sunt vegani sau vegetarieni, insa multi oameni se confrunta cu un nivel scazut al vitaminei B12 in organism, lipsa ei fiind asociata cu oboseala, lipsa de energie, iritabilitate.  

B12 Vital este un supliment alimentar lansat recent in tara noastra, care poate fi gasit in farmacii, iar producatorul WÖRWAG Pharma se remarca printr-un bun renume la nivel mondial. 


Acum este momentul potrivit sa profitam de legume, fructe de sezon, de vitamina B12 si sa ne plimbam pentru a ne lua si vitamina D. Organismul trebuie sa se afle in echilibru in permanenta. Stati zambitori si sanatosi. 

Cu Borsec la licenta

Cand am dat licenta acum multi ani, am primit intrebarea: Ce branduri românesti cunosti? Cu acest gand, m-am trezit de dimineata. Deoarece Borsec se plaseaza pe primul loc in topul brandurilor romanesti, ar fi o idee sa propun o astfel de tema la licenta sau master, pentru studentii mei. Ma bucur ca mi-a venit aceasta idee, ca urmare ca provocarii lansate de Borsec

Anul acesta, am declarat temele, iar una dintre vizeaza Analiza brandurilor românești - studiu de caz: Borsec.