24 martie 2018

Multumesc, mama!

Mama mi-a fost alături mereu, ca și tatal meu, de altfel. De cand eram mica, m-a sustinut si incurajat. Cea mai draga amintire este vocea ei. Adesea, cunoscutii ne confundau la telefon, deoarece avem vocea similara. Cand eram racita sau nu ma simteam bine, era suficient sa o sun, sa ii aud vocea calda si sa ma simt mai bine. 

Anii au trecut si ea si tata mi-au fost alaturi, fie ca a fost vorba de perioada studiilor, fie de a-mi fi alaturi la sustinerea tezei de doctorat sau sa ma sprijine moral, cu sfaturi si o imbratisare. E important sa ne aratam aprecierea fata de parinti atata timp cat se afla cu noi. Raspund provocarii Blogal Initiative si ma gandesc ca cel mai dragut semn de apreciere ar fi oferirea unui colier perle naturale cu bratara si cercei. Ii plac bijuteriile fine si sunt sigura ca bucuria de pe chip ar fi un gest frumos din partea mea. 


Aceste cadouri pot fi oferite oricand, nu trebuie sa ai nevoie de o ocazie anume. Orice moment este perfect pentru a-i arata unei persoane dragi din viata ta ca ii esti recunoscator, ca o iubesti si apreciezi. 

Cred ca perlele sunt potrivite pentru exprimarea unor sentimente pure. Mi se par delicate, elegante, asemeni sentimentului pur reprezentat de iubirea materna. De multe ori, ne gandim la mamele noastre de 1 sau 8 martie si acest lucru este trist. Ar trebui sa puneti mana pe telefon si sa o sunati sau sa ii faceti o vizita. Este extraordinar ce inseamna pentru o mama sa isi auda copilul sau sa il vada mai des. 

Lasati certurile deoparte, gandurile in contradictoriu si fiti recunoscatori ca sunteti aici si acum, datorita ei. Fiti recunoscatori pentru ca ati avut un acoperis deasupra capului, o masa calda, ati mers la studii, ati avut haine calduroase. Oricate discutii ai avea in contradictoriu, ea iti vrea binele. Arata-i ca o iubesti si apreciezi oferindu-i un cadou care sa ii aduca zambetul pe chip si, poate cel mai important lucru, exprima in cuvinte motivele pentru care ii esti recunoscator. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut? Spune-mi! Imi vei face ziua mai buna?
Nu ti-a placut? Spune-mi! Poate voi imbunatati ceva.
Multumesc! Zambeste! Astazi e o zi frumoasa! :)