19 decembrie 2017

Un bar in living

In living, am un bar care ar trebui modernizat, iar cuartul ar fi perfect pentru acest lucru. As avea o suprafata mare de lucru, intr-o culoare atractiva, care are numeroase avantaje: rezistent, antibacterian, nu se pateaza, se curata usor. 

Faptul ca este rezistent la apa si nu lasa lichidele sa patrunda mi se pare unul dintre cele mai importante avantaje cand folosesti cuartul pentru o suprafata in care lucrezi in permanenta cu lichide (bar, bucatarie). Acest material este rezistent si deosebit de frumos, dand un aer elegant si modern oricarei locuinte. 

Renovam bucataria

Locuinta mea necesita renovare, dar mereu am amanat acest lucru. Daca ar fi sa aleg primul loc din casa care ar trebui renovat, acesta ar fi bucataria, deoarece, de cand am devenit vegani, ne petrecem mai mult timp acolo. Mi-as dori un blat mare de bucatarie din cuart, deoarece este mai rezistent si nu se zgarie. In plus, poate fi gasit intr-o multitudine de culori. 

Cuartul se curata usor si nu este dificil de intretinut, ceea ce il face perfect pentru bucatarii si nu numai. Daca vizualizez suficient de mult, poate in 2018 o sa mi se indeplineasca visul renovarii fara batai de cap :)