24 octombrie 2017

Cum sa faci rost de bani, rapid, sigur și fără stres

În august, mi-am luat concediu. Am așteptat salariul, am rezervat cazarea, am pus bani deoparte pentru transport, vizitare obiective, mâncare și un pic peste. Un singur lucru nu am prevăzut sau nu am vrut să prevăd. 

Evenimentul neprevăzut

Așa am plecat noi, de la Craiova la Râșnov, cu mașinuța noastră. La aproximativ 30 km de Râșnov, după curbe și serpentine, mândri de ea, am început să o lăudăm. Chiar în clipa aceea, cablul de ambreiaj scapă. Încercăm noi să îl facem să stea, dar orice schimbare de viteze sau oprire în trafic, făcea dificilă pornirea și deblocarea cablului. După emoții mari, în care îmi și imaginam cât o să ne coste tractarea, am ajuns la Râșnov. După câteva peripeții, în care niciun service nu ne primea, am dat de niște oameni deosebiți, care au spus că ne comandă cablul de ambreiaj (vreo 200 lei), la care se adaugă manopera, cam tot atât. Deci vreo 400 lei, bani pe care nu-i aveam. Neavând cui să cer, singurul lucru care mi-a trecut prin cap a fost un credit rapid online


Soluția - creditul cu dobândă 0

Am căutat online și am descoperit produsul Telecredit. Cel mai mult mă avantaja faptul că îl puteam accesa online și mi se acordau banii în aceeași zi. Cele mai bune credite sunt cele care ajung în buzunarul tău rapid, sigur, fără stresul de a alerga după o grămadă de acte. În situația mea, singura soluție era să completez formularul online cât mai repede și să iau un credit până la salariu

După cum se observă, se poate alege suma și perioada, cu o destul de mare flexibilitate. Poți obține sume de la 100 la 2000 de lei, pentru 10 zile sau chiar până la 30 de zile, iar dobânda este 0. Pentru cazul meu, am zis să iau 500 lei, puțin peste ce mi-au zis cei de la service, pentru o perioadă de 20 de zile, deoarece atunci îmi intra salariul. Nimeni nu îți dă bani atât de ușor, fără să ceară garanții sau dobândă. Și totuși, am descoperit această soluție rapidă, fără să fiu nevoită să povestesc nimănui aventura mea cu mașina.  

În 5 minute am completat formularul, iar în cursul zilei, am primit banii în cont. Mi-a plăcut transparența lor, posibilitatea de a accesa creditul online, fără să merg la vreun sediu sau să dau telefoane, dar cred că cel mai mult am apreciat seriozitatea lor. Când mi-au spus că îmi intră banii până la sfârșitul zilei, așa a fost. 

A doua zi, am fost la service, mi-am luat mașina reparată, am plătit 400 lei și cu restul de 100 lei, am băgat benzină și am luat direcția castelului Bran, aflat foarte aproape de Râșnov. Am avut o zi minunată, un concediu fără stres, care începuse deloc promițător, amintiri superbe și, între timp, am rambursat și împrumutul, fără să plătesc dobândă. 

Alte soluții de creștere a veniturilor

Pe lângă soluția Telecredit, care mie mi se pare cea mai simplă, rapidă și comodă, poți găsi și alte modalități de creștere a veniturilor. În cazul meu, greu de crezut că aș fi putut apela la o altă soluție. Dacă aș fi fost acasă și aș fi avut nevoie urgentă de bani, aș fi încercat următoarele două soluții: 

1. vânzarea online a produselor de care nu mai am nevoie. Am făcut asta și știu cum este. Poți obține bani frumoși, dar nu foarte rapid. Destul de rar, vei obține banii în aceeași zi în care ai pus anunțul. De obicei, durează, te stresezi, dai de tot felul de oameni, le arăți produsul, nu le place, iar dacă sunt din alt oraș, trebuie să pregătești coletul, să îl trimiți, să negociezi transportul, să aștepți să ajungă coletul la ei, apoi banii la tine. 

Aceasta este o modalitate de creștere a veniturilor, dar dacă ai nevoie de o sumă de bani în aceeași zi, singura soluție este un credit urgent


2. marketingul afiliat, chestionarele plătite sau campanii de testare cu puncte
Le includ pe toate aici, pentru că le folosesc, dar majoritatea au un prag minim de la care poți solicita banii respectivi. Dacă ai atins pragul, poți face o solicitare de plată, dar acest lucru poata dura de la câteva zile la câteva săptămâni, în funcție de politica magazinelor și a băncilor. Este o soluție de creștere a veniturilor atractivă, dar nu foarte potrivită pentru urgențe. Suma de bani este limitată la nivelul comisioanelor sau chiar mai mică, dacă există praguri intermediare. Perioada de obținere a banilor variază destul de mult. 

Pentru o transparență mai mare, pentru a avea control asupra sumei de bani pe care o obții, dar și a perioadei pentru care soliciți acea sumă, este recomandat un credit fără costuri, care se obține online, fără stres și în aceeași zi. 

Articol scris pentru SuperBlog 2017

Cosmetice de la 2 lei si extrareducere 10% de Beauty Secrets

Cosmetice de la 2 lei