17 octombrie 2017

Voucher 25% FashionDays

Voucher 25% FashionDays


Gadgeturi inteligente de la Orange

Ceas inteligent in rateBratara inteligenta


Reduceri de 80% la carti

Reduceri de 80% la carti
Antrenament de Black Friday pe Cartepedia

Antrenament de Black Friday pe Cartepedia


Am trecut la următorul nivel cu ștampila COLOP

Întotdeauna am crezut că ștampilele servesc doar companiilor sau celor care au o funcție și trebuie să ștampileze documente. Știu, destul de pueril, dar nu mi-am bătut niciodată capul cu asta. Până într-o zi...


Mă jucam cu nepoțica mea, folosind ștampile pentru copii. Deodată, am avut o revelație: vreau și eu ștampilă. Sunt cadru didactic la universitate și mă implic în foarte multe activități extracurriculare cu studenții mei. Am creat un cerc de marketing, o revistă studențească și un club de lectură. Adesea, îmi place să ofer diplome și premii studenților care se implică. Pentru ca diplomele să aibă o anumită greutate, au semnătura mea, în calitate de organizator și cadru didactic, dar și un fel de ștampilă-logo. L-am creat ca logo, dar, în timp ce mă jucam cu nepoțica mea, am realizat că ar putea deveni o ștampilă. 

Dacă vrei să fii profesionist, trebuie să apelezi la cei mai buni, așa că, imediat m-a dus gândul la Colop, lider de piață în distribuția ștampilelor în țara noastră. Obiectivul era să trec la următorul nivel cu ștampila Colop, care avea să îmi personalizeze diplomele și să le dea un aer mai profesionist. Ar fi fost un cadou minunat pentru mine, m-aș fi bucurat ca un copil, pentru că niciodată nu am avut ștampilă, crezând, în mod eronat, că aceasta este doar pentru persoane juridice și oameni de afaceri. 


Nu am așteptat prea mult și am trimis un formular online pentru a-i contacta. Am fost sunată de un domn, care a avut foarte multă răbdare, mi-a explicat cum se face ștampila, i-am spus că am nevoie pentru o activitate de educație non-formală, că nu e ceva important. M-a felicitat pentru decizia mea și mi-a spus că ceea ce fac este de admirat, nicidecum lipsit de importanță, iar o personalizare a diplomelor cu ștampilele Colop va fi un element de diferențiere și un plus pentru mine și studenții mei. 

În timp ce discutam și îi prezentam ideile mele, îmi imaginam zâmbetele studenților, care se vor simți importanți, văzând că au diplome reale, cu ștampilă și semnătură. Iar pentru ei, merită să fac acest pas. Domnul de la telefon mi-a observat entuziasmul și m-a întrebat dacă pot să îi trimit logo-ul creat, pentru a vedea dacă necesită modificări. M-a întrebat dacă sunt probleme cu drepturile de autor și i-am spus că totul este în regulă, logo-ul fiind creat de mine. I-am trimis mailul și a rămas să aștept confirmarea. 


În câteva minute, domnul de la Colop a revenit cu un telefon și mi-a comunicat că, în cel mai scurt timp, ștampila pentru Cercul de Marketing Craiovean va ajunge în posesia mea. Eram nespus de bucuroasă, deoarece aveam ediția cu numărul XV în luna respectivă și voiam să le fac studenților o surpriză. 

La câteva zile, am primit un telefon de la curier, care mă înștiința că am un colet de la Colop. Nu îmi venea să cred că am ștampilă. Mă simțeam ca un copil în ziua de Crăciun sau ca nepoțica mea cu ștampilele de jucărie. Doar că ștampila mea era reală și urma să o folosesc în activitățile mele profesionale. 

Ștampila nu este un moft, ea fiind bine plasată la răscrucea dintre necesitate și utilitate. Pentru mine, ștampila este utilă ca să dau contur visului meu de a motiva tinerii, de a oferi greutate diplomelor pe care le dau studenților lună de lună. 

Ca să înțelegeți în ce constă utilitatea ștampilei pentru mine, vă prezint mai jos 10 beneficii:

1. am posibilitatea de a crea diplome profesioniste, cărora ștampila le dă o anumită greutate;
2. îmbunătățesc experiența pentru studenții care primesc diplome ștampilate și semnate;
3. atrag noi studenți, impresionați de caracterul profesionist al diplomelor și de recunoașterea meritelor;
4. îmi construiesc un brand pentru Cercul de Marketing Craiovean, care are, astfel, o ștampilă proprie;
5. caracterul autentic al diplomei oferite;
6. personalizarea activităților desfășurate de mine;
7. sprijin studenții care muncesc pentru obținerea bursei de studiu, prin recunoașterea activităților extracurriculare în care se implică;
8. un act de respect pentru munca mea;
9. valorificarea unui logo sub forma unei ștampile;
10. atragerea altor persoane care ar vrea să își facă o ștampilă personalizată, schimbând perceția eronată, potrivit căreia doar firmele folosesc ștampile. 

Ștampila Colop este șansa ta de a ieși în evidență, punând în valoare munca realizată de tine într-un anumit domeniu. Fii unic, treci la următorul nivel cu ștampila Colop! 

***Scris pentru SuperBlog 2017

Zilele Aromelor pe Elefant

Zilele Aromelor pe Elefant