3 octombrie 2017

Investește în sănătatea ta, investește în Hurom!

Hurom România lansează o nouă campanie pentru promovarea storcătoarelor din generația a treia, seria Alpha. Majoritatea oamenilor nu îndeplinesc cerințele minime pentru o viață sănătoasă și echilibrată. Fondatorul NutritionFacts, doctorul Michael Greger spune că ar trebui să avem câte zece porții de legume și fructe zilnic, pentru a obține antioxidanții necesari luptei împotriva cancerului, hipertensiunii, diabetului și altor boli cronice. 

Hurom România înțelege importanța unei diete bazate pe fructe și legume, motiv pentru care a lansat o serie de emisiuni informative (documentare scurte), în care invită oameni diferiți, de la vedete, sportivi, medici, nutriționiști la oameni simpli, fie că sunt vegani sau non-vegani. Indiferent cine suntem, avem nevoie de plante pentru a trăi.
Documentarele își propun să ofere informații relevante privind sănătatea și să ofere o soluție pentru creșterea consumului de fructe și legume. Această soluție este reprezentată de storcătorul prin presare la rece, Hurom HZ Alpha. Acesta aduce nou viteza ultra-lentă de stoarcere, care permite o mai bună utilizare a pulpei fructului sau legumei și o creștere a nutrienților din sucul obținut. Găsești foarte multe promoții Hurom la storcătoare, care îți asigură cu până la 6 ori mai multe vitamine, minerale și enzime.
Pe lângă emisiunile respective, compania a lansat o tombolă națională online, prin care invita oamenii să își spună povestea, de ce ar vrea să folosească un astfel de storcător, ce beneficii cred ei că le-ar aduce. În fiecare săptămână, timp de trei luni, se oferea un storcător persoanei care îi impresiona cel mai mult. Cei 12 câștigători urmau să testeze produsul, apoi erau invitați în cadrul unei emisiuni demonstrative pentru a vorbi despre produs, a arăta modul în care l-au folosit și ce rețete au creat. Cele mai bune rețete vor fi publicate într-un album-calendar, 12 oameni obișnuiți, 12 rețete, 12 luni pline de sănătate și bună-dispoziție. 

În cadrul emisiunii, doamna Silvia Puiu ia cuvântul:
Mă simt onorată că am ocazia de a vă prezenta storcătorul prin presare la rece, Hurom, unul dintre instrumentele care m-au ajutat în adoptarea noului meu stil de viață. Înainte de a face o demonstrație a aparatului, as vrea să vă spun câteva cuvinte despre mine. Numele meu este Silvia și am peste 30 de ani. Având în familia mea mulți membri cu diferite afecțiuni cronice (hipertensiune, colesterol mărit, diabet și chiar cancer), mi-am spus că este vremea să fac ceva, să îmi schimb modul de viață: să mănânc mai sănătos, să fac mai mult sport, să beau apă mai des.

De la 1 septembrie, am devenit vegană, adică fără carne, pește, lactate, ouă sau alte produse animale. Interesant este că toată lumea te întreabă ce mănânci. Am descoperit, însă, că există mâncare, multă și gustoasă: fructe, legume, nuci, semințe, cereale integrale, condimente. Am început să gătesc mai mult acasă și mi-am dat seama că ai nevoie de un echipament adecvat, dacă vrei să fii un vegan sănătos și fericit. Când am văzut campania de la Hurom, m-am înscris în concurs, cu dorința de a spune și altora cât de energică mă fac legumele și fructele. Cu toate acestea, nu atingeam acele 10 porții de care vorbește doctorul Greger. Un sfat pe care însuși doctorul îl dă în cartea sa How not to Die este să îți faci sucuri de legume și fructe și chiar dă câteva rețete interesante în cartea sa. Una dintre acestea o voi face și eu în această emisiune.

Cel mai important lucru, fie că eșt vegan sau nu, este să consumi multe fructe și legume, dintre cele mai diverse și colorate. Nu numai că îți dau energie, dar te și binedispun. Dacă mai faci și plimbări regulate prin parc, alături de persoanele dragi din viața ta și mai și meditezi, cu siguranță vei vedea că viața este mai frumoasă ca niciodată.

Investește în sănătatea ta, investește într-un storcător Hurom! 


Emisiunea continuă cu poveștile tuturor celor care au testat produsul, acompaniați de câțiva sportivi, care explică importanța sucurilor din fructe și legume pentru activitatea lor. Storcătoarele Hurom oferă necesarul de nutrienți într-un singur pahar. Câțiva sportivi menționează câteva rețete interesante pe care le-au găsit pe site-ul companiei: Smoothie vegetarian cu lapte de soia, banane și spanac. 


Sursa poze: huromromania.ro
***Articol pentru SuperBlog 2017