24 iulie 2017

Intre 24-28 iulie, Carturesti are transport gratuit

Daca ai vazut ceva pe Carturesti si te-a descurajat transportul, acum este gratuit timp de cinci zile.

Si mai ai si alte oferte faine, pe care le poti vedea pe prima pagina. Acum ceva vreme, am scris un articol despre carti sub 15 lei la Carturesti. Posibil sa se mai fi schimbat preturile, dar poate ajuta.

De exemplu, cumperi o carte de la Nemira si a doua este cu 50% reducere.


Crazy Sale Days 24-26 iulie


Intre 24-26 iulie, Answear are Crazy Sale Days, cu reduceri de pana la 70% si un extradiscount de 10% pt produsele de la Sale cu codul CRAZY.

Bere, Oktoberfest de Septembrie si alte ganduri

Cand ma gandesc la bere, ma gandesc si la Oktoberfest desigur, care, anul acesta are loc intre 7-17 septembrie, la Brasov, in zona fostului stadion municipal si este organizat cu ajutorul Bere Ciucas, dar si la concursuri. Pentru ca imi place sa savurez tot felul de beri, uneori o aleg si pe cea cu concursul cel mai atragator, deoarece, cine stie? poate chiar castig masina aia de care am nevoie disperata :)

Pana acum, la bere, am castigat 2 baxuri de bere si 2 bilete pt 4 zile la Untold. Perseveram ca tot e canicula si, berea merge cel mai bine cand e foarte cald. Tu ce bere bei? Sunt concursurile un factor pentru a cumpara o anumita bere? Daca da, ai castigat ceva? Lasa in comentarii un mesaj. 

Nou! Tricouri si sepci cu personalitate

O noua categorie de produse: tricourile si sepcile cu imprimeuri, mesaje sau imagini inedite.