18 iulie 2017

Oktoberfest 2017

Anul acesta, Oktoberfest are loc intre 7 si 17 septembrie, la Brasov, in zona fostului stadion municipal si este organizat cu ajutorul Bere Ciucaș. Dupa cum vedem, Oktoberfest nu mai este in octombrie, ci in septembrie. 

Nu sunt fidela unui anumit tip de bere si nici o degustatoare clasica nu sunt. Nu beau multa bere, dar imi place sa incerc sortimente noi. Si unde mai bine decat la un astfel de targ, ai aceasta ocazie? 

Imi place sa savurez o bere atunci cand e foarte cald si neaparat in compania prietenilor sau familiei, la multa vorba si povesti depanate. Ca locatie, prefer sa o savurez la o terasa sau in gradina parintilor mei sau acasa, in timp ce urmaresc un film sau un serial, langa ceva de rontait :) 

Poate ne vedem la Brasov!

Havana Club in Romania

Daca in articolul anterior, le spuneam cititorilor ca aleg Bucurestiul in competitia lansata, de data aceasta ii invit sa raspunda intr-un comentariu ce oras aleg, de ce si daca ar fi preferat sa existe si un alt oras in lista. Cine stie, poate data viitoare, vom avea o lista mai mare. 

Inima mea de oltean tine cu Craiova, dar pentru ca nu exista in lista concursului, am ales capitala. 

Orasul castigator al concursului se stabileste in functie de numarul de distribuiri pe Facebook. Daca vreti sa va inscrieti in concurs, o puteti face aici: https://www.havanainthestreet.ro/concurs


Transport gratuit, reduceri, carte cadou si tombola

La 26 de ani, Nemira sarbatoreste cu reduceri, transport gratuit, carte cadou si o tombola aniversara.

Oferta este valabila pe nemira.ro, in perioada 17 - 23 iulie, in limita stocului disponibil si nu se aplica titlurilor cu pret fix.
TRANSPORT GRATUIT pentru orice comanda!
+
CARTE CADOU: Letopisetul de argint, de Rodica Ojog Brasoveanu

Dezvoltare personala, reduceri de 50%

Pe Elefant, gasiti o oferta variata de carti de dezvoltare personala ,cu reduceri de pana la 50%.