18 iunie 2017

De 15 ani, alaturi de tine si familia ta!

Va spuneam in articolul Dacia Plant, că acestia implinesc 15 ani, ocazie cu care organizeaza pe 2 iulie un concert in Piata Sfatului din Brasov, unde vor urca pe scena si cei de la trupa Phoenix. 

As vrea sa va prezint unul dintre produsele pe care eu le-am folosit si de care sunt multumita. Produsele Dacia Plant sunt 100% naturale si, intr-o lume a chimicalelor, acest lucru este foarte important, precum si faptul ca este un brand autohton, care trebuie sustinut. Sustinand produsele locale, ne sustinem pe noi! 

Produsul Echinacea Forte comprimate, pe care il gasiti la o oferta foarte atractiva, 2 la pret de 1. Despre Echinacea se stie ca stimuleaza imunitatea si ajuta organismul sa previna raceala sau sa o combata mult mai repede. 100% romanesc si 100% natural, acest produs este recomandat pentru adultii si tinerii peste 15 ani. Pretul este foarte bun, calitatea este excelenta și ai posibilitatea de a sustine economia locala. 
Imi place ca au o gama larga de produse, pentru diferite afectiuni, pentru copii sau femei sau pentru uz universal. Ceaiurile sunt foarte bune, dar despre ele, in articolul urmator.