23 martie 2017

Iubire in poze

E multumesc parintilor pentru dragostea lor neconditionata. 


Parintii mei minunati! 

Intra si tu pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/multumescparintilor, posteaza un mesaj de multumire catre parintii tau, cu #multumescparintilor si tag la pagina lor de Facebook, apoi trimite-le si un mesaj in privat. Poti castiga 500 de lei si cred ca le poti face astfel un minunat cadou minunatilor tai parinti. 

Multumeste si tu!

Pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/multumescparintilor/ gasiti o campanie foarte inspirationala. Posteaza pe Facebook o scrisoare de multumire catre parintii tai, cu hashtagul #multumescparintilor, trimite si mesaj privat catre pagina de Facebook dedicata si ai sansa de a castiga 500 de lei, cu care sa le faci un cadou. 

Eu multumesc parintilor pentru ca au rezistat cu stoicism crizelor mele de adolescenta rebela :) Ca toti adolescentii, am avut si eu momentele mele. Shhh :) sa nu auda! 


Caroli ... metrul e aici!

Traim intr-o era a notificarilor ... primesti mesaje la tot pasul ca ti-a venit un mail, ca un prieten te apostrofeaza pe Facebook, pana si profesorii te notifica daca ai ratat un deadline sau un concurs (stiu, ca-s profa :))

Nu ar fi fain daca am avea si #mâncarecunotificare ? Dar ce ati spune daca va zic ca deja exista?

Caroli exceleaza la capitolul inovatie in domeniul ambalajului produsului alimentar, aducand eticheta cu carolimetru termic. Aceasta devine din verde galbena, daca produsul este tinut la o temperatura mai mare de 8 grade Celsius.