27 ianuarie 2017

I love my phone

Imi iubesc telefonul si cu singuranta il iubesti si tu. Uneori il luam de-a gata, stim ca e acolo, uitam sa apreciem calitatile sale. Uitam sa avem grija de el, sa fim tandri si grijulii. Cam asa se intampla si cu oamenii. 

Si tu iti iubesti telefonul, chiar daca nu stii. Ai simtit cu siguranta tristete atunci cand l-ai vazut fara energie, cu bateriile descarcate si tot ce iti doreai era sa ii ridici starea de spirit, sa ii dai mai multa energie. Mainile tale delicate cautau cu infrigurare un loc in care sa poti avea grija de el si nici prin gand nu ti-ar fi trecut sa il lasi singur acolo, parasit. 

Ceea ce vreau sa iti spun este ca frumusetea fizica nu e foarte importanta, dar daca poti face un lucru mic sa intarzii aparitia ridurilor pe chip, de ce sa nu o faci? Ai vazut un telefon cu riduri? Arata ca niste zgarieturi ale timpului pe chipul sau. 

Mai e un pic si vine Valentine's Day - ziua aceea in care poti sa ii arati ca il iubesti. Intre 10 si 14 februarie sunt reduceri la foliile protectoare pe https://www.smartprotection.ro. Ce si-ar putea dori mai mult decat acest gest simplu de tandrete din partea ta? 

Ai nevoie de motive sa faci asta? O sa incerc sa iti dau 5, dar cu siguranta fiecare iubire e unica. 

1. te insoteste permanent si face tot posibilul sa nu te lase la greu, deci ai putea sa ii arati ca il respecti si sa ii faci cadou o folie protectoare

2. ridurile nu vor aparea si pe fata lui, asa cum ai vazut la alte telefoane, deoarece folia protejeaza chipul minunat si catifelat al telefonului tau. 

3. chiar daca are deja o folie, acestea trebuie schimbate, asa cum si tu doresti sa iti cumperi haine noi sau o trusa de cosmetice. 

4. foliile smart nu sunt smart degeaba, au mai multe straturi, iar zgarieturile de suprafata se estompeaza

5. este elastica, se muleaza perfect pe chipul telefonului si totul pare natural, inclusiv culorile. Deci nu ai de sa te temi ca te vei uita la telefonul tau si nu il vei mai recunoaste! 

In concluzie, daca te iubesti pe tine, trebuie sa arati tandrete si fata de telefonul tau, care te scapa din cele mai mari buclucuri sau e mereu acolo sa iti asculte povestile de viata. 

#loveisintheair #smartprotection