24 noiembrie 2017

RoboAlien Wu Xing

Atrași de noua campanie Share and Play de la Wu Xing, eu, prietenul meu și un alt cuplu ne-am hotărât să organizăm o seară distractivă la mine acasă. Ne-am adunat cu multă voie bună și am comandat mâncare chinezească gustoasă și vegană, pentru că Wu Xing se gândește și la noi veganii. Cum noiembrie este luna mondială a veganismului, am sărbătorit cu trei mini meniuri veggie. După ce am dat comandă în grup, că așa fac prietenii, am început să privim un film cu extratereștri și roboți. A venit și mâncarea, am share-uit-o unii cu alții, iar la final, aflați într-o stare ludică, prietena mea, Anda, zice: Dar ce ar fi să ne jucăm noi cu aceste 12 cutii?

Am fost receptivi și am făcut un brainstorming: unii ziceau dragon, alții lotus, dar Anda ne dă ideea: Dacă tot am văzut filmul cu extratereștri, nu am putea să facem un roboțel exraterestru? Dar unul bun, care vrea să ne ajute. 

Ne-am pus pe treabă, am folosit cutiile și bețișoarele, un pic de superglue și gata: RoboAlien Wu Xing ne privea cu blândețe. Era pașnic și un pic amuzant, deoarece avea doua antene, iar în dreptul fiecărei mâini, avea câte trei bețișoare, care aruncau lasere spre inamici. Ne-am jucat, ne-am imaginat că ne luptăm cu extratereștrii cei răi, dar cu RoboAlien alături, victoria era a noastră. 

A fost o seară pe cinste și cine spune că veganii nu se distrează sau că mor de foame? Sunt unele companii care chiar se gândesc la noi. Bravo lor! 

Dragi prieteni, vegani sau nu, oferta Wu Xing este diversă. În plus, campania lor Share&Play vă oferă șansa de a câștiga premii săptămânale sau marele premiu, un smartphone Huawei 10 Lite, dacă, după ce comanzi mâncare în grup, alegi o provocare de pe site-ul campaniei și o pui în aplicare. Ai timp până pe 15 decembrie să creezi ce vrei din cutiuțele magice cu mâncare chinezească. Articol scris pentru SuperBlog 2017