21 iunie 2017

Riviera Italiana la un covrig distanță

Cât de extraordinar ar fi să poți merge într-un circuit Riviera Italiană - Nisa - Provence, savurând niște covrigei, care nu costă nici 2 lei? Grand Papa are un concurs între 15 iunie și 14 august, la care poți participa și tu. Trebuie să înscrii codul de pe ambalajul produselor participante pe site sau prin sms și ai șansa de a câștiga marele premiu sau un troler pe zi. 


Am luat câteva sortimente și am început să visez. Am deschis tacticos regulamentul, la secțiunea Premii și am visat. Din fericire, imaginația și visele cu ochii deschiși sunt gratuite și garantate oricărui muritor. Grand Papa are în gama sa covrigei, biscuiți sau crackers sărați, frăgeziți cu vin alb, rose sau roșu, pentru a acoperi toate gusturile. Varianta cu măsline este preferata mea. 

Mă gândeam să răspund unei provocări: Ce vinuri aș savura și ce aș lua în troler, dacă aș câștiga marele premiu. Să începem cu trolerul: echipament foto pentru a imortaliza amintiri de neuitat din Torino, Monaco, Riviera Florilor, Nisa, fabrica de parfumuri, satul medieval Eze, Coasta de Azur, Marsilia, Avignon, Arles, San Remo, Genova (vi se par multe? în asta constă premiul și chiar mult mai multe); hăinuțe, e-book readerul meu, de care sunt îndrăgostită și voi împacheta multă voie bună. Îmi place să circul mai lejer, ca să mă pot bucura de alte lucruri în voie.

Vinurile savurate ... regulamentul spune că, în fiecare seară, ți se va oferi la hotel, un vin din zona respectivă. Deci, evident, va trebui să învăț cu toate simțurile și să trăiesc la nivel senzorial această experiență. Un pahar de vin în lumina caldă a apusului, o priveliște angelică, o prezență seducătoare și o aventură a celor cinci simțuri. Sunt mulți ronțăitori de Grand Papa, deoarece produsele lor sunt gustoase, așa că, nu știu dacă voi câștiga eu marele premiu. Însă nimeni nu îți ia șansa sau puterea de a visa peste timp și spațiu.

Îndrăznește să visezi! Riviera Italiană se află la un covrig distanță!