20 iunie 2017

Nu te mai saturi de ronțăit

Am descoperit covrigeii frăgeziți cu vin de la Grand Papa și ce buni sunt! Deși sunt mai multe sortimente (frăgeziți cu vin alb, rose, roșu), favoriții mei sunt cei cu măsline, frăgeziți cu vin alb. Aroma de ulei de măsline, combinată cu cea subtilă a vinului alb creează o explozie senzorială. 


Se vede din poza de mai sus că măslinele predomină. Vă rog, nu trageți cu ochiul la codurile mele :) Îmi vin în minte cuvintele lui Gollum: My precious! 

Nu numai că sunt foarte buni, dar am rămas surprinsă și de preț. În plus, o etichetă colorată mi-a atras atenția. Ce să fie? Concurs!!!! Între 15 iunie și 14 august, poți câștiga, prin tragere la sorți, un troler pe zi sau marele premiu, o excursie circuit în Riviera Italiană -Nisa - Provence. În regulament, găsești fiecare detaliu al acestui circuit, eu am citit și cred că am visat cu ochii deschiși minute bune și, după cum vedeți, încă nu m-am oprit :)


Nu știu voi dacă aveți încredere, dar eu cred în posibilitatea de a câștiga o excursie, chiar dacă nu sunt singura ronțăitoare de covrigei. Cred, pentru că, în anul 2014, am câștigat o excursie la Paris, tot prin tragere la sorți. Așa că, spor la ronțăială, dar invită și câțiva prieteni. 

Interesant de știut că Grand Papa este singura marcă de gustări sărate, care folosește vinul pentru frăgezirea produselor și, în plus, are o gamă largă de produse - biscuiți sărați, crackers și covrigei - combinate cu cele trei tipuri de vin (alb, rose și roșu). 

Campania durează două luni, deci șansele de a câștiga măcar un troler Lamonza sunt mari. Potrivit regulamentului, trolerul este model Java 67 cm și are o valoare de 244 lei. 

Ție care dintre produsele Grand Papa îți plac și cum le savurezi? La micul dejun, ca gustare, simpli sau asociați cu vin sau iaurt.