9 iunie 2017

Mercur Center la 1 an

Mercur Center îi așteaptă pe craioveni cu premii, evenimente inedite, spectacole și concerte. Cei care vor efectua vineri, 9 iunie, cumpărături în valoare de minimum 90 lei din Mercur participa la tombola cu zeci de premii: produse electrocasnice, bijuterii, vouchere cadou.

La parterul centrului comercial, cei mici vor descoperi un tărâm al distracției, unde vor putea realiza cele mai inedite jucării și articole de petrecere: păpuși din ață colorată, moriști, vaporașe personalizate și vor fi premiați pentru îndemânarea lor. Activitățile copilăriei vor fi completate cu jocuri interactive și dansuri pe ritmuri cunoscute de cei mici, iar participarea lor va fi răsplătită cu zeci de surprize și premii.
Personajele preferate din desenele animate și animatorii pe picioroange își vor face apariția la Zona Copilăriei din Mercur Center, în această zi aniversară. Nu va lipsi nici Magicianul venit de departe și pregătit cu un spectacol interactiv de magie și iluzionism, pentru toate vârstele.

Surprizele pregătite cu ocazia aniversării primului an Mercur Center nu se opresc aici. După ora 18.00, vor urca pe scenă: Ilinca - reprezentanta României la Eurovision 2017, Amadeea Violin – supranumită “Îngerul și Demonul viorii” și Alina Eremia.  

Extras din Comunicatul de presa Mercur Center